Mladi u turističkoj industriji

Foto: TURISTIČKA ORGANIZACIJA GRADA SOMBORA

PODRŠKA EVROPSKE UNIJE AKTIVNOM UKLJUČIVANJU MLADIH 

Projekat “Mladi u turističkoj industriji” stvoren je sa ciljem promocije zapošljavanja, samozapošljavanja i promocije preduzetništva mladih u sektoru turizma.

Sprovode ga udruženje “Srbija za mlade” i opština Negotin, finansira ga Evropska Unija, a sufinansira Vlada Republike Srbije. 

Realizuje se u sledećih 8. opština i gradova u Srbiji: Negotin, Bajina Bašta, Nova Varoš, Raška, Savski venac (u Beogradu), grad Niš, grad Sombor i Bač. 

Projekat ima brojne aktivnosti od kojih su najznačajniji infodani i treninzi

U decembru će biti organizovani infodani na kojima će mladi imati priliku da se bolje upoznaju sa projektom i sjajnim mogućnostima koje on nudi. 

Nakon infodana biće organizovani treninzi na koje se mogu prijaviti mladi od 18-35 godina. Na treninzima će biti angažovani eksperti i uspešni preduzetnici u turizmu iz različitih oblasti koji će ove treninge voditi. 

Ovo je velika šansa za mlade da steknu praktična znanja i određene veštine i da se bolje upoznaju o preduzetništvu i zapošljavanju u turizmu. 

Minimum 200 mladih iz navedenih 8 opština učestvovaće na treninzima. 

U svakoj opštini treninzi će trajati 5 dana. 

Infodani i trenizi će se sprovoditi u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, lokalnim opštinama i lokalnim centrima za socijalni rad.

Pozivamo vas na info dane projekta „Mladi u turističkoj industriji“, koji će se održati u bilioteci Karlo Bijelicki, 16. i 17. decembra 2019. godine, sa početkom u 17 časova, Trg cara Lazara 3, Sombor.

Foto: TURISTIČKA ORGANIZACIJA GRADA SOMBORA

„Mladi u turističkpj industriji“ E-mail: employmentyouth2019@gmail.com 

Projekat je finansiran sredstvima Evropske unije i kofinansiran sredstvima Vlade Republike Srbije, a sprovode ga Udruženje „Srbija za Mlade“ i opština Negotin.OSTAVITE KOMENTAR

Napišite komentar!
Molimo Vas upišite ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.