Mladi u turističkoj industriji

Foto: TURISTIČKA ORGANIZACIJA GRADA SOMBORA

PODRŠKA EVROPSKE UNIJE AKTIVNOM UKLJUČIVANJU MLADIH 

Projekat „Mladi u turističkoj industriji“ stvoren je sa ciljem promocije zapošljavanja, samozapošljavanja i promocije preduzetništva mladih u sektoru turizma.

Sprovode ga udruženje „Srbija za mlade“ i opština Negotin, finansira ga Evropska Unija, a sufinansira Vlada Republike Srbije. 

Realizuje se u sledećih 8. opština i gradova u Srbiji: Negotin, Bajina Bašta, Nova Varoš, Raška, Savski venac (u Beogradu), grad Niš, grad Sombor i Bač. 

Projekat ima brojne aktivnosti od kojih su najznačajniji infodani i treninzi

U decembru će biti organizovani infodani na kojima će mladi imati priliku da se bolje upoznaju sa projektom i sjajnim mogućnostima koje on nudi. 

Nakon infodana biće organizovani treninzi na koje se mogu prijaviti mladi od 18-35 godina. Na treninzima će biti angažovani eksperti i uspešni preduzetnici u turizmu iz različitih oblasti koji će ove treninge voditi. 

Ovo je velika šansa za mlade da steknu praktična znanja i određene veštine i da se bolje upoznaju o preduzetništvu i zapošljavanju u turizmu. 

Minimum 200 mladih iz navedenih 8 opština učestvovaće na treninzima. 

U svakoj opštini treninzi će trajati 5 dana. 

Infodani i trenizi će se sprovoditi u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, lokalnim opštinama i lokalnim centrima za socijalni rad.

Pozivamo vas na info dane projekta „Mladi u turističkoj industriji“, koji će se održati u bilioteci Karlo Bijelicki, 16. i 17. decembra 2019. godine, sa početkom u 17 časova, Trg cara Lazara 3, Sombor.

Foto: TURISTIČKA ORGANIZACIJA GRADA SOMBORA

„Mladi u turističkpj industriji“ E-mail: employmentyouth2019@gmail.com 

Projekat je finansiran sredstvima Evropske unije i kofinansiran sredstvima Vlade Republike Srbije, a sprovode ga Udruženje „Srbija za Mlade“ i opština Negotin.


PrethodniAPEL nadležnima da reaguju što pre!
SledećiDečije igre bez granica 2019

OSTAVITE KOMENTAR

Napišite komentar!
Molimo Vas upišite ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.