ММА спектакл у Сомбору


У недељу, 16. фебруара, у Градској хали “Мостонга” у Сомбору одржава се још једно врхунско спортско борилачко вече под окриљем најбоље домаће и регионалне, а тренутно једне од водећих европских ММА организација – Serbian Battle Championship.

Двадесет и шеста СБЦ приредба, донеће нам прегршт интернационалних дуела највише класе, и публика у Сомбору имаће прилику да испрати историјски спектакл.

У главној борби вечери, Main Event-u гледаћемо дуел два врхунска професионалца, непораженог Александра Нетега из Русије и искусног и реномираног Талека Надзхафзадеа из Азербејџана.

Светски квалитет ове СБЦ приредбе у великој мери ће потврдити и фантастична борба у средњој категорији између опасног руског борца, такође непораженог, Владимира Василиева и аустријског проспекта чеченског порекла којег по други пут гледамо у Србији, Тархана Ибрагимова.

Издвојили бисмо и наступе једног од најбољих бораца из Русије нове генерације, такође повратника у СБЦ хексагон, Олега Манжујева, против иранске рвачке машине, Насера Калантарија. Дуел тешкаша из Русије и Босне и Херцеговине, Максима Колосова и опасног ударача Едиса Бешића биће посебно занимљив за љубитеље праве бескомпромисне борбе.

Поред чињенице да је СБЦ данас најбржи и најдиректнији пут за доказана светска имена да се домогну наступа на највећим светским ММА позорницама као што су UFC, Bellator, PFL, итд. СБЦ је такође најбоља позорница за младе борце жељне успеха и доказивања на и интернационалној сцени.

Млади српски борци и борци из региона тражиће победе и прилику каријере на овом спектаклу – велика нада домаће сцене Рифат Прушевић бориће се против македонског потенцијала Стефана Пецевског, непоражени Ђорђе Стојановић одмериће снаге са Харисом Кесетовићем из БиХ, Марко Радаковић укрстиће рукавице са Небојшом Мршићем, док ће борац из Сомбора, рођен у Белгији, Quinton Vander Heyden, пред домаћом публиком покушати да стигне до великог успеха против опасног противника из Београда Ненада Рајића!

Очекују нас заиста ММА борбе врхунске класе, и верујемо да ће сви у сомборској хали “Мостонга” 16. фебруара уживати у несвакидашњој манифестацији коју је СБЦ поново припремио за њих, по пети пут у овом спортском граду.


ПретходниМигранти пробили ограду на Хоргошу 2, мађарски полицајци пуцали
СледећиNajbolji čuvar i ljubimac celog naselja, ubijen!

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.