Multimedijalna oprema za KC „Laza Kostić“ u Somboru

U okviru konkursa „Gradovi u fokusu 2020.“ koji je sprovelo Ministarstvo kulture i informisanja KC „Laza Kostić“ u Somboru dobio je multimedijalnu opremu u vrednosti oko dva miliona dinara namenjenu poslovanju, edukaciji i konferencijama, koje će ubuduće biti organizovane.

„Svakako da i ove godine na konkursu koji raspisuje Ministarstvo kulture i informisanja grad će konkurisati zajedno sa Kulturnim centrom. Nadamo se da ćemo biti uspešni i ono što mene raduje je da smo konačno dobili dom omladine kakav Grad Sombor i zaslužuje“, rekao je gradonačelnik Sombora Antonio Ratković, koji je nakon obilaska rekonstruisane Velike sale Kulturnog centra uručio direktorici ove ustanove Vesni Šašić novu opremu.

„Mi smo u 2020. godini dobili podršku Filmskog centra Srbije na konkursu za predigitalizaciju i digitalizaciju, izrađen je projekat digitalnog bioskopa i mi smo bukvalno sada na putu da opremimo naš digitalni bioskop i da počnemo sa tom kinoprikazivačkom delatnošću, a ova oprema koja se nalazi u sali svakako će nam pomoći što se tiče tih edukativnih radionica“ rekla je Šašić.

Izvor: RTV ( Vesna Milanović Simičić )

ПретходниSomborska policija sankcionisala 77 vozača zbog nepoštovanja saobraćajnih propisa
СледећиZAMENIK POKRAJINSKOG SEKRETARA ZA ENERGETIKU, GRAĐEVINARSTVO I SAOBRAĆAJ DR ZORAN TASIĆ POSETIO SOMBOR

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.