Мултимедијална опрема за КЦ “Лаза Костић” у Сомбору


У оквиру конкурса “Градови у фокусу 2020.” који је спровело Министарство културе и информисања КЦ “Лаза Костић” у Сомбору добио је мултимедијалну опрему у вредности око два милиона динара намењену пословању, едукацији и конференцијама, које ће убудуће бити организоване.

“Свакако да и ове године на конкурсу који расписује Министарство културе и информисања град ће конкурисати заједно са Културним центром. Надамо се да ћемо бити успешни и оно што мене радује је да смо коначно добили дом омладине какав Град Сомбор и заслужује”, рекао је градоначелник Сомбора Антонио Ратковић, који је након обиласка реконструисане Велике сале Културног центра уручио директорици ове установе Весни Шашић нову опрему.

“Ми смо у 2020. години добили подршку Филмског центра Србије на конкурсу за предигитализацију и дигитализацију, израђен је пројекат дигиталног биоскопа и ми смо буквално сада на путу да опремимо наш дигитални биоскоп и да почнемо са том киноприказивачком делатношћу, а ова опрема која се налази у сали свакако ће нам помоћи што се тиче тих едукативних радионица” рекла је Шашић.

Извор: РТВ ( Весна Милановић Симичић )


ПретходниСомборска полиција санкционисала 77 возача због непоштовања саобраћајних прописа
СледећиЗАМЕНИК ПОКРАЈИНСКОГ СЕКРЕТАРА ЗА ЕНЕРГЕТИКУ, ГРАЂЕВИНАРСТВО И САОБРАЋАЈ ДР ЗОРАН ТАСИЋ ПОСЕТИО СОМБОР

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.