Na graničnim prelazima se čeka satima

sneg-zimski-uslovi-saobracaj-

НА БАЧКОМ БРЕГУ СЕ ЧЕКА ДЕВЕТ САТИ, ГУЖВА И НА РАСТИНИ! НА БОГОЈЕВУ И БЕЗДАНУ НЕШТО МАЊЕ ЧЕКАЊЕ.

На граничним прелазима на излазу из Србије задржавања су од 40 минута, до чак девет сати, колико путничка возила чекају на прелазу Бачки Брег, ка Мађарској, саопштили су Путеви Србије.

На друштвеним мрежама се појавио снимак из Бачког Брега на којем се види колика је гужва на овом граничном прелазу. Видео погледајте ОВДЕ.

На граничном прелазу Растина, на излазу, задржавање за путничка моторна возила је четири сата.

На граничном прелазу Бездан, на излазу, путничка моторна возила чекају два сата, на граничном прелазу Богојево, на излазу, задржавање за путничка моторна возила је 60 минута.

Према информацијама Управе граничне полиције у 13:15 часова, на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за путничка моторна возила шест сати, а за аутобусе је два сата.

На прелазу Батровци, на излазу, задржавање за путничка моторна возила је пет сати, колико и на граничном прелазу Келебија, на излазу.

На граничном прелазу Хоргош 2, на излазу, задржавање за путничка моторна возила је три сата.

На граничном прелазу Бачки Виногради, на излазу, задржавање за путничка моторна возила је 90 минута, на граничном прелазу Шид, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута, на граничном прелазу Шид, на излазу, задржавање за путничка моторна возила је 120 минута, на граничном прелазу Бајмок, на излазу, задржавање за путничка моторна возила је 150 минута, на граничном прелазу Ђала, на излазу, задржавање за путничка моторна возила је 60 минута.

На граничном прелазу Рабе, на излазу, задржавање за путничка моторна возила је је на граничном прелазу Мали Зворник, на улазу и излазу, задржавање за путничка моторна возила је 40 минута, на граничном прелазу Бадовинци, на улазу, задржавање за путничка моторна возила је 60 минута,

На граничном прелазу Сот, на излазу, задржавање за путничка моторна возила је 120 минута, на граничном прелазу Љуба, на излазу, задржавање за путничка моторна возила је 60 минута.

На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила, саопштили су Путеви Србије.

Izvor: Танјуг

ПретходниDA LI ĆE NOVAK IGRATI NA AUSTRALIJAN OPENU? Oglasio se poznati advokat – evo šta očekuje od ročišta i sudije!
СледећиKako da izaberete dobru agenciju za selidbe?

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.