Na graničnim prelazima se čeka satima

sneg-zimski-uslovi-saobracaj-

NA BAČKOM BREGU SE ČEKA DEVET SATI, GUŽVA I NA RASTINI! NA BOGOJEVU I BEZDANU NEŠTO MANJE ČEKANJE.

Na graničnim prelazima na izlazu iz Srbije zadržavanja su od 40 minuta, do čak devet sati, koliko putnička vozila čekaju na prelazu Bački Breg, ka Mađarskoj, saopštili su Putevi Srbije.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak iz Bačkog Brega na kojem se vidi kolika je gužva na ovom graničnom prelazu. Video pogledajte OVDE.

Na graničnom prelazu Rastina, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je četiri sata.

Na graničnom prelazu Bezdan, na izlazu, putnička motorna vozila čekaju dva sata, na graničnom prelazu Bogojevo, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta.

Prema informacijama Uprave granične policije u 13:15 časova, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila šest sati, a za autobuse je dva sata.

Na prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je pet sati, koliko i na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu.

Na graničnom prelazu Horgoš 2, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je tri sata.

Na graničnom prelazu Bački Vinogradi, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 90 minuta, na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 120 minuta, na graničnom prelazu Bajmok, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 150 minuta, na graničnom prelazu Đala, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta.

Na graničnom prelazu Rabe, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je je na graničnom prelazu Mali Zvornik, na ulazu i izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 40 minuta, na graničnom prelazu Badovinci, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta,

Na graničnom prelazu Sot, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 120 minuta, na graničnom prelazu Ljuba, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila, saopštili su Putevi Srbije.

Izvor: Tanjug

PrethodniDA LI ĆE NOVAK IGRATI NA AUSTRALIJAN OPENU? Oglasio se poznati advokat – evo šta očekuje od ročišta i sudije!
SledećiKako da izaberete dobru agenciju za selidbe?

OSTAVITE KOMENTAR

Napišite komentar!
Molimo Vas upišite ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.