NA SNAZI NOVE PROTIVEPIDEMIJSKE MERE

zupanija-tise-sombor

Štab za vanredne situacije grada Sombora, na elektronskoj sednici održanoj 23.11.2020. godine, doneo je nove mere za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19.

Sve  mere za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2,  imaju za cilj isključivo očuvanje života i zdravlja ljudi, te gradski Štab još jednom najsnažnije apeluje na sve građane da se ponašaju odgovorno prema sebi i ostalim sugrađanima.

Radno vreme prodavnica i drugih maloprodajnih trgovinskih objekata, počev od 17. novembra 2020. godine zaključno sa 1. decembrom 2020. godine, ograničava se tako da ti objekti neće raditi od 21.00 časa do 05.00 časova narednog dana. Iz ove naredbe izuzeti su apoteke, benzinske pumpe u obavljanju delatnosti prodaje goriva i ugostiteljski i drugi objekati koji vrše dostavu hrane.


Naredba se odnosi i na zanatske objekte-pekare, s tim da je u vremenu od 18.00 do 21.00 časova u prostoru objekta pekare  zabranjeno zadržavanje kupaca odnosno nije dozvoljeno pružanje usluge -posluženja  ishrane i pića na način da se kupac  zadržava u objektu.

U periodu od 24. novembra 2020. godine zaključno sa 3. decembrom 2020. godine, radno vreme ugostiteljskih objekata (restorana, kafića, barova, klubova i sl.), trgovinskih centara, pozorišta, bioskopa i drugih ustanova kulture i priređivača posebnih i klasičnih igara na sreću ograničava se tako da ti objekti neće raditi od 18.00 časova do 05.00 časova narednog dana. Naredba se odnosi i na frizerske i kozmetičke salone.

Štab je doneo i naredbu da se omogući rad od kuće svim zaposlenima kod kojih to radni proces dopušta.

Sve nove naredbe Štaba za vanredne situacije grada Sombora možete da pogledate ovde.

ПретходниUjutru magla i mraz, tokom dana oblačno i suvo
СледећиOdložena premijera „Ćelave pevačice“ u Somboru

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.