Načelnik Generalštaba obišao „Aerodrom“ u Somboru

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović obišao je, sa saradnicima, pripadnike Prvog centra za obuku u kasarni „Aerodrom“ u Somboru.

General Mojsilović je tokom obilaska ostvario uvid u stanje u jedinici i na teritoriji garnizona Sombor i sagledao kapacitete za obuku i uslove za funkcionisanje centra za vreme vanrednog stanja,proglašenog radi suzbijanja i sprečavanja širenja zarazne bolesti Covid-19.

Boravak u jedinici bio je prilika za razgovor sa pripadnicima Centra, koji su, ne štedeći sebe, primili prvi i najteži udar u borbi protiv koronavirusa, angažujući se na prihvatu naših državljana iz inostranstva, obezbeđenju zdravstvenih ustanova i pružanju logističke podrške drugim angažovanim jedinicama Vojske Srbije.

General Mojsilović je pripadnicima Prvog centra za obuku odao priznanje za uloženi trud i pokazanu sposobnost u vreme vanrednog stanja, ističući da su svojim angažovanjem, kao i njihove kolege iz drugih jedinica, pokazali da građani Srbije s pravom mogu da se oslone na Vojsku Srbije kao stub odbrane i garant bezbednosti.

Izvor: RTV

ПретходниJokić donirao novčana sredstva bolnici u Somboru
СледећиKako će izgledati prijava za 100 evra?

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.