NASTAVLJENO POSTAVLJANJE NOVIH TABLI SA NAZIVIMA ULICA U SOMBORU – RADOVI KASNE TRI MESECA

zelenilo-postavljanje-novih-tabli

Javno komunalno preduzeće „Zelenilo“ je saopštilo da su radnici ovog preduzeća nastavili sa postavljanjem novih tabli sa kućnim brojevima u salaškom naselju Bukovac.

Iako je prema rasporedu obeležavanja ulica i kućnih brojeva koji je objavljen na zvaničnom sajtu grada Sombora, ovaj posao na Bukovcu trebao biti obavljen još početkom decembra 2021. godine, radovi se izvode tek sada. Konkretno, tabla sa fotografije na kojoj piše „Gornji Bukovac“, a koju je „Zelenilo“ objavilo juče, 23. februara 2022. godine sa propratnim tekstom „Radnici našeg preduzeća nastavili su sa postavljanjem novih tabli sa kućnim brojevima na Bukovcu“, prema rasporedu koji je dostupan na gradskom sajtu trebala je biti postavljena još 03. decembra prethodne godine.

Iz „Zelenila“ nisu objasnili zašto radovi kasne čak tri meseca, ali je očigledno da građani, iako su pozvani da dešavanja u vezi sa zamenom tabli u našem gradu prate na sajtu grada Sombora, u postojeće obaveštenje koje se nalazi na zvaničnom sajtu grada ne mogu da se pouzdaju.


Kako je ranije objavljeno, radovi na obeležavanju ulica i kućnih brojeva bi trebalo da se sprovode radnim danima od 8 do 13 časova, a montažu tabli vrše radnici Javnog komunalnog preduzeća „Zelenilo“ Sombor. Navedeno je i da ukoliko u terminu obeležavanja ne bude bilo nikoga u objektu, građani će pismenim putem biti obavešteni o njihovim obavezama po pitanju obeležavanja, mestu preuzimanja tablica koje im pripadaju, kao i drugim značajnim informacijama vezanim za označavanje.

Sredstva u vrednosti od 1.819.000,00 dinara za nabavku tablica sa nazivima ulica i kućnih brojeva obezbedilo je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, a Grad Sombor je tim novcem izvršio nabavku 140 tabli sa nazivima ulica i 1.446 tablica sa kućnim brojevima.

Izvor: SomborNjuz

ПретходниRASPISAN NOVI JAVNI KONKURS ZA DODELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA ZA KUPOVINU SEOSKE KUĆE SA OKUĆNICOM
СледећиNovi srpski traktor: Proizvođači otkrili koliko bi mogao da košta

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.