Nepregledne kolone na Horgošu za izlaz iz Srbije, saobraćaj se preusmerava na Kelebiju

horgos-granica

Гужве на граничним прелазима широм земље бележе се и овог, последњег викенда у августу, а непрегледне колоне возила могу се видети на граничном прелазу Хоргош. АМСС саопштио је данас поподне да се саобраћај са аутопута Е-75 код петље Суботица – југ преусмерава „Y“ краком према граничном прелазу Келебија.

Како се наводи, саобраћај се према информацији Полицијске управе Суботица и граничне полиције од 15.30 часова, преусмерава због задржавања возила на граничном прелазу Хоргош.

Путници на Хоргошу за излазак из наше земље данас чекају у просеку око четири сата, а колона у обе траке појединачно досеже чак око пет километара од границе, па све до искључења за насеље Хоргош.

„Чекамо већ два сата, а кажу да ћемо још три или четири. Отишао сам до границе и чуо да је застој код Мађара. Не знам шта толико гледају и траже“, каже путник који се са одмора враћа у Немачку.

Путник који у колони чека неколико сати да изађе из Србије каже репортеру Танјуга да у Немачку иде на десетак дана и да му се ово не дешава први пут.

„Ево од 9 до 13 часова чекам, а још нисам близу границе. Сећам се да сам 2019. године чекао око петнаест минута. Ово је страшно и не знам како смо и због чега дошли до оваквих ситуација на граничним прелазима“, додао је један од других путника.

Ситуација на уласку у нашу земљу на овом граничном прелазу се знатно разликује у односу на претходне викенде када се овде бележило вишесатно чекање, а сада се максимално чека до пола сата.

АМСС је раније саопштио да су највеће гужве на изласку из земље према Хрватској и Мађарској.

ПретходниUhapšen vozač kamiona koji je usmrtio pešaka
СледећиSajam pčelarstva u Somboru

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.