Њујорк објавио приручник за безбедан секс током епидемије


Градске власти Њујорка, града у којем је од 8,7 милиона становника корона вирусом заражено 12.000, објавио је приручник за безбедан сексуални живот током епидемије с нагласком на то да је тренутно један од сигурнијих начина водити љубав са својим сталним партнером, преноси Њујорк пост.

Министарство здравља, које потписује приручник, препоручује грађанима Велике јабуке да је ипак насигурније водити љубав сам са собом – маструбација је најбезбеднија, поготово ако пре и после тога топлом водом и сапуном оперете руке (али и своје играчке), јер је то једини поуздан начин да се не заразите корона вирусом.

Други, мада мање безбедан начин сигурног секса, јесте вођење љубави са партнером с којим живите.

“Остварујте што мање блиских контаката с другим људима, укључујући и секс, ако желите да спречите ширење COVID-19,” пише у приручнику објављеном на градском сајту.

Избегавајте групни секс, избегавајте да се љубите, а они који партнере траже преко интернета, нека се задрже на видео сусретима, порукама и четовању, препоручује њујоршки приручник за безбедан сексуални живот током епидемије корона вируса.

Извор: Танјуг


ПретходниВојска спрема 3.000 постеља за лечење заражених корона вирусом
СледећиОбустављена наплата паркинга у Сомбору

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.