Novi detalji zločina u Somboru

Ubijeni momak Marko Đurović

UBICA JE PROFESIONALNI VOJNIK? Novi detalji zločina u Somboru, osumnjičeni tvrdi da je Marka (28) dvaput ubo u srce u SAMOODBRANI

Vladan Ž. (42) iz Sombora, koji je osumnjičen da je 13. januara, oko 18.30, ispred apoteke na Prvomajskom bulevaru u ovom gradu sa dva uboda nožem usmrtio Marka Đurovića (28), u ponedeljak će biti salušan u Višem javnom tužilaštvu. On je profesionalni vojnik u Prvom centru za obuku na Aerodromu u Somboru i već 17 godina radi kao kuvar.

Kako nezvanično saznaju „Novosti“, Vladan je u policiji priznao šta je uradio, ali je istovremeno tvrdio da nije nameravao da ubije Marka, već da je to navodno uradio prilikom koškanja sa mladićem i njegovim ocem Draganom. Inspektorima je ispričao i da su ga njih dvojica navodno gurala, a on se samo branio.


Od kada je objavljena vest da je uhapšen, Somborci koji ga poznaju pričaju da ga je supruga napustila i otišla u Nemačku, da su navodno pred razvodom i da Vladan živi sa sinom. Situacija u porodici ga je, kažu, mučila, bio je pomalo rastrojen, ali je na poslu bio savestan i odgovoran radnik. Posle ubistva, za koje je osumnjičen, redovno je dolazio na posao.

Izvor blizak istrazi navodi da su napad zabeležile sigurnosne kamere sa susednih objekata i policija raspolaže tim snimkom.

Osumnjičeni je izašao iz kafane da kupi cigarete i po povratku iz prodavnice naleteo je na Marka i njegovog oca Dragana. Nešto je promrmljao, došlo je do koškanja, mladić ga je odgurnuo, a onda ga je osumnjičeni napao nožem i zadao mu dva uboda u predelu srca – navodi naš izvor.

Markov otac Dragan ispričao je, za „Novosti“, da je njegov sin napadnut čim je izašao iz apoteke.

Bio je mrak i pala je magla, pa nisam dobro video šta se dešava, ali kada sam hteo da pomognem sinu, on mi je rekao: „Tata, ovaj me ubode nožem, čuvaj se“. Tek tada sam ugledao nož u rukama ubice – rekao nam je Dragan Đurović.

Kolege iznenađenje

Kako saznaju „Novosti“, osumnjičeni Vladan Ž. stanuje pedesetak metara od mesta gde je počinjeno ubistvo u naselju Selenča. Niko od njegovih kolega nije mogao ni da nasluti da je sposoban da uradi ovako nešto jezivo.

ПретходниIstiče rok za prijavljivanje smeštaja, kazne za rad na crno ogromne
СледећиZavršen Kup nacija, bronze za Jovanu i Željanu

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.