Novogodišnji koncert

novogodisnji koncert

Osma godina za redom kako plesna škola Jump organizuje, sada već tradicionalni koncert za decu i roditelje pod nazivom „SNOWBALL“.

U samom programu plesači će imati priliku da pokažu sve ono što su radili tokom godine, plesne tačke sa kojima su nastupali i takmičili se.

Kao i svaki put do sada, osveženje na koncertu i mali predah našim plesačima omogućiće specijalni gosti i Deda Mraz. Još mnogo, mnogo drugih lepih iznenađenja kako za roditelje tako i za naše najmlađe gledaoce i same učesnike.

Dođite i započnite prazničnu čaroliju zajedno sa nama!

U sklopu našeg koncerta biće postavljena kutija za prikupljanje sredstava za našu sugrađanku Anastaziju Kostić.

Voditelj koncerta: Sanja Milošević

Specijalni gosti: Plesni studio „Boombox“, SuboticaOrijentalni ples „Inanna“, Sombor Plesni klub „Ravangrad Dance“, Sombor Let the magic begin! 

Ulaz : 150 din.

Deca do 3 godine, ne plaćaju ulaz!

Događaj će biti organizovan u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom. Stoga će i broj gledaoca biti ograničen. Obavezno nošenje maske tokom boravka u sali.

Podrška i prijatelji koncerta: Foton d.o.o, Daki Plast Sombor, Hamburgerija Feri, Pekara „Papp“, Mobile Outfitters Sombor, Oriflame Sombor, Boberaj -haircut & shave-, Vinarija VRT, Cvećara & Poklon Shop LORA, HKUD „Vladimir Nazor“, Grad Sombor

OSTAVITE KOMENTAR

Napišite komentar!
Molimo Vas upišite ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.