Novogodišnji sajam stripova i kolekcionarskih stvarčica

novogodisnji_sajam_sombor

U nedelju, 26. decembra 2021. godine, od 10,00 do 17,00 sati, u maloj sali Sokolskog doma u Somboru, ul. Venac Petra Bojovića br. 11, održače se tradicionalni „Novogodišnji sajam stripova i kolekcionarskih stvarčica“, koji će i ove godine okupiti ljubitelje stripova i kolekcionarskih predmeta.

Na izložbeno/prodajnim štandovima zaljubljenici u 9. umetnost, kao i kolekcionari zanimljivih „stvarčica“ (markice, novac, značke, plakati i posteri, igračke i kolekcionarske figurice i dr.) izložiće pred posetioce svoje kolekcije.

Ove godine, poseban prostor na Sajmu rezervisan je za razmenu novih i polovnih stripova, pa svi koji to žele moći će da razmene svoje viškove i na taj način dođu do stripova koji im nedostaju.

Gosti manifestacije biće Miodrag Mikica Ivanović i Geza Šetet, autor stripovanih „Gorskog vijenca“ i „Luče mikrokozma“.

Ulaz je besplatan za sve posetioce, uz poštovanje propisanih epidemioloških mera.

Organizatori Novogodišnjeg sajma su somborski Klub ljubitelja stripova i udruženje „Centar PEB“, u saradnji sa Sportskim centrom „Soko“ Sombor, a podržan od strane Turističke ogranizacije grada Sombora.

PrethodniU utorak počinje zima
SledećiZujanje u ušima – zbog čega nastaje i kako se leči?

1 KOMENTAR

  1. Znaci ipak ce biti odrzan sajam, plasila sam se da ce da ga odloze,ali izgleda da su organizatori uspeli da nabave fotokataliticke precisicvace vazduha,sto je super.Radujem se tome.

OSTAVITE KOMENTAR

Napišite komentar!
Molimo Vas upišite ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.