Pre svega veliki pozdrav svima koji se nalazite na stranama novog portala o vestima i dešavanjima u Somboru i okolini, ali ima i vesti iz Vojvodine, Srbije, Sveta, prioritet je Sombor i naselja oko njega.

Na samom početku želimo da napomenemo da smo mi samo obični građani Sombora, nismo obojeni ni plavom, ni crvenom ni žutom, ni bilo kojom drugom bojom ili političkom partijom. Iza nas ne stoji NIKO i NIKADA neće stajati, mi samo želimo da obaveštavamo naše sugrađane o najnovijim dešavanjima u najlepšem gradu sveta, ne želimo nikakva politička, verska, nacionalna i bilo koja druga prepucavanja, želimo zdravu zajednicu na ovom portalu, zajednicu koja će da razmenjuje mišljenja, da se druži, da svi zajedno učinimo naš Sombor još boljim mestom za život!

Otvoreni smo za svaki vid saradnje i unapređenja ovog našeg i Vašeg servisa da uvek budemo korisni na usluzi Vama čitaocima, sugrađanima, ljudima dobre volje i slobodnih misli.

Nadamo se da ćemo istrajati i zajedno sa Vama izgraditi ovaj naš „virtuelni“ Sombor onako kako dolikuje gradu poput Sombora!

Uživajte u čitanju, šaljite nam vesti, informacije o događajima, da što više sugrađana sazna za neko dešavanje i poseti.

Zapratite nas i na društvenim mrežama i ostanimo u kontaktu u svakom trenutku!

Širimo pozitivne vibracije!

Instagram: Pratite nas na Instagramu!
Facebook: Pratite nas na Fejsu

Ovako je sve počelo, naš pradeda je bio somborski portal i mi ga sledimo, tradicija se neguje i prenosi na nove generacije!