Пре свега велики поздрав свима који се налазите на странама новог портала о вестима и дешавањима у Сомбору и околини, али има и вести из Војводине, Србије, Света, приоритет је Сомбор и насеља око њега.

На самом почетку желимо да напоменемо да смо ми само обични грађани Сомбора, нисмо обојени ни плавом, ни црвеном ни жутом, ни било којом другом бојом или политичком партијом. Иза нас не стоји НИКО и НИКАДА неће стајати, ми само желимо да обавештавамо наше суграђане о најновијим дешавањима у најлепшем граду света, не желимо никаква политичка, верска, национална и било која друга препуцавања, желимо здраву заједницу на овом порталу, заједницу која ће да размењује мишљења, да се дружи, да сви заједно учинимо наш Сомбор још бољим местом за живот!

Отворени смо за сваки вид сарадње и унапређења овог нашег и Вашег сервиса да увек будемо корисни на услузи Вама читаоцима, суграђанима, људима добре воље и слободних мисли.

Надамо се да ћемо истрајати и заједно са Вама изградити овај наш „виртуелни“ Сомбор онако како доликује граду попут Сомбора!

Уживајте у читању, шаљите нам вести, информације о догађајима, да што више суграђана сазна за неко дешавање и посети.

Запратите нас и на друштвеним мрежама и останимо у контакту у сваком тренутку!

Ширимо позитивне вибрације!

Инстаграм: Пратите нас на Инстаграму!
Фацебоок: Пратите нас на Фејсу

Овако је све почело, наш прадеда је био сомборски портал и ми га следимо, традиција се негује и преноси на нове генерације!