Obaveštenje o masovnom maturantskom plesu – projektu „Valcengrad“

VALCENGRAD 2019 Sombor

Obaveštavamo javnost da projekat „Valcengrad“ – masovni sinhronizovani maturantski ples – ove godine neće biti realizovan.

Prema proceni projektnog tima i Komisije za realizaciju LAP-a za mlade ove godine usled vanrednog stanja nije bilo uslova da se sprovedu neophodne višemesečne pripreme za realizaciju manifestacije, počevši od masovne obuke dece i mladih za izvođenje maturantskog plesa, kao i drugih važnih projektnih aktivnosti. 

Projekat „Valcengrad“ je prošle godine proslavio svoj 10. rođendan u organizaciji Plesnog kluba „RavangradDens“ i pod pokroviteljstvom Gradske uprave, tradicionalno ispraćajući mini, male i velike maturante na platou Županije pred brojnom publikom.

Za ovu godinu bile su planirane i druge umetničke aktivnosti koje promovišu amatersko stvaralaštvo dece i mladih iz grada i sela, kao i iz osetljivih grupa. Projektni tim će nastojati da sve planirane aktivnosti sprovede naredne godine, kada će sadašnjim maturantima ostaviti mogućnost da se priključe projektu kako ne bi ostali uskraćeni za ovo divno i svečano iskustvo maturiranja. 

Za Projektni tim:

Koordinatorka projekta: Aleksandra Stričević Stanojević

Menadžer projekta: Mihajlo Žrvnar

ПретходниKompletan vodič za obilazak Soluna
СледећиIzložba Miroljuba Filipovića Filimira u KC Sombor

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.