ОБАВЕШТЕЊЕ О СИСТЕМСКОЈ ДЕРАТИЗАЦИЈИ


Обавештавамо грађане Града Сомбора да ће од 21.10.2019.године предузеће „Орис“ доо Сомбор у сарадњи са „Циклонизација“ АД Нови Сад вршити Системску дератизацију на територији свих месних заједница Града Сомбора, у граду и на селима.

Сузбијање штетних глодара врши се излагањем затрованог мамка чија је активна материја бромадиолон. Мамак је штетан уколико се прогута и отрован за фауну, односно домаће животиње и кућне љубимце. Противотров је витамин К1.

Затровани мамак ће бити уручен или постављан у домаћинствима, односно стамбеним зградама на за то предвиђена места, а такође ће се третирати и јавне површине у насељима као што су депоније, гробља, зелене површине и одређени јавни објекти.

У свим Месним заједницама биће истакнута Обавештења о системској дератизацији путем којих ће грађани бити информисани о акцији сузбијања глодара. Моле се грађани да сарађују у акцији системске дератизације и придржавају се приложених упутстава, како би акција била што успешнија.

Све информације могу се добити на телефоне извођача: Орис доо Сомбор 025/515 50 55 и Циклонизација АД Нови Сад 021/ 641 23 22.

 Послови информисања и односа са јавношћу


ПретходниСтолић најбржи на Балкану
СледећиДОБРО ЈЕ ДА ЗНАТЕ!

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.