OBAVEŠTENJE ZA UČESNIKE MANIFESTACIJE XXIV SOMBORSKI KOTLIĆ

Somborski kotlic 2021

Turistička organizacija grada Sombora organizuje tradicionalnu manifestaciju XXIV „Somborski kotlić“, 26. juna 2021.g. na Trgu Svetog Trojstva. Cene kotizacija su 3.500,00 dinara za učesnike koji se ne takmiče u kuvanju paprikaša, odnosno 5.000,00 dinara za takmičare. Cenom kotizacije obuhvaćeni su: jedan sto i mesta za sedenje za osam osoba, 4 kg (bruto) očišćene i isečene ribe, jedna promo majica „Somborskog kotlića“,  drva za loženje i ložišno mesto. Učesnici će dobiti kupone za ribu, stolove, ložišna mesta i drva.

Riba će se, uz kupon, preuzimati  26. juna 2021. god. od 10 – 18 časova u ribarnici ’’Zlatna ribica’’ na  ‘Pijaci u lancima’.  Sto i  ložišno mesto će biti određeni brojem na kuponu.  Drva će se preuzimati kuponom od ovlašćenih redara.

Ekipe učesnika treba sa sobom da ponesu: kotlić, lanac za kotlić, drva za potpalu, luk i začine, testo, hleb, piće, tanjire, escajg, sipaću kašiku, čaše, stolnjak i po želji dodatni aranžman za uređenje stola.

Osim predviđenog takmičenja u kuvanju ribljeg paprikaša i nagrada za tri najbolja po oceni stručnog žirija, organizatori manifestacije će nagraditi i tri najlepše aranžirana stola, i tri najveselija  društva.

Dodatne informacije se mogu dobiti u Turističkoj organizaciji grada Sombora, Trg Svetog Đorđa 1 (Stara gradska kuća, lokal 16), ili na telefon 025/434-350 ili 025/434-330,  svakog radnog dana od 08 – 17 časova i subotom od 09-14 časova. Organizacija manifestacije će biti prilagođena aktuelnim merama Vlade Republike Srbije.

ПретходниSamoubistvo u somborskoj bolnici: Pacijent skočio sa prvog sprata
СледећиJokić stigao u Sombor i odmah seo u jednosed FOTO

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.