OBAVEŠTENJE

Naš Pokret je inicijator i organizator Peticije koju su građani potpisivali u nadi da će ubediti Vlast da izmesti „migrante“ iz našeg grada.

Iskrenom i dobro organizovanom akcijom građani su se odazvali našem pozivu i skupili smo preko 2.500 potpisa. Ovo je samo prva, od tri zamišljene akcije.

POKRET ZA BEZBEDAN I SLOBODAN SOMBOR

Na našu i vašu veliku žalost, Tihomir  Milanovića je, zajedno sa još dva svoja prijatelja iz „Narodnih Patrola“, pokušao da preotme PZBISS iznutra. Naravno, nije uspeo. U toj nakani podržali su ga Damir Lehota, Damir Trivić i Saša Svrkota koji su zbog toga isključeni iz POKRETA.

PZBISS NE podržava način delovanja „Narodnih patrola“ iz  Beograda i to je RAZLOG pokušaja udara na Pokret.

Mi smatramo da su Somborci sposobni da sami organizuju svoje patrole i da nam nisu potrebni nikakvi „dušebrižnici“ iz Beograda. Iste moraju da se ponašaju u skladu sa Zakonom i tako da deluju.

Imenovanima je rečeno da se moraju odlučiti: Ili PZBISS ili Patrole. Oboje ne može jer su ta dva Pokreta idejno suprotna. Odlučili su se za „Narodne patrole“ što je legitimno, ali su pokušali da prisvoje i Pokret i naravno, nisu uspeli.

PZBISS nije politička partija, već FB GRUPA. On ne pripada pojedincima već svim građanima Opštine Sombor.

Oni  nisu razumeli suštinu delovanja ovog Pokreta i ne mogu više predstavljati ovaj Pokret i pod ovim imenom. Mi nastavljamo dalju borbu u zaštiti prava na život dostojan čoveka, bez obzira na veru, naciju i boju kože.

PS: POKRET ZA BEZBEDAN I SLOBODAN SOMBOR poseduje dokumentaciju kojom dokazuje da je ON organizator PETICIJE koju su potpisivali građani Sombora, sve ostalo je manipulacija masama koja je kratkog daha.

Predsednik PZBISS  Miroslav Kosanović Major

POKRET ZA BEZBEDAN I SLOBODAN SOMBOR
PrethodniSomborski policajac savladao migranta, spasao život radniku obezbeđenja
SledećiVatrogasci sprečili pokušaj samoubistva

OSTAVITE KOMENTAR

Napišite komentar!
Molimo Vas upišite ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.