OBAVEŠTENJE

Наш Покрет је иницијатор и организатор Петиције коју су грађани потписивали у нади да ће убедити Власт да измести „мигранте“ из нашег града.

Искреном и добро организованом акцијом грађани су се одазвали нашем позиву и скупили смо преко 2.500 потписа. Ово је само прва, од три замишљене акције.

ПОКРЕТ ЗА БЕЗБЕДАН И СЛОБОДАН СОМБОР

На нашу и вашу велику жалост, Тихомир  Милановића је, заједно са још два своја пријатеља из „Народних Патрола“, покушао да преотме ПЗБИСС изнутра. Наравно, није успео. У тој накани подржали су га Дамир Лехота, Дамир Тривић и Саша Свркота који су због тога искључени из ПОКРЕТА.

ПЗБИСС НЕ подржава начин деловања „Народних патрола“ из  Београда и то је РАЗЛОГ покушаја удара на Покрет.

Ми сматрамо да су Сомборци способни да сами организују своје патроле и да нам нису потребни никакви „душебрижници“ из Београда. Исте морају да се понашају у складу са Законом и тако да делују.

Именованима је речено да се морају одлучити: Или ПЗБИСС или Патроле. Обоје не може јер су та два Покрета идејно супротна. Одлучили су се за „Народне патроле“ што је легитимно, али су покушали да присвоје и Покрет и наравно, нису успели.

ПЗБИСС није политичка партија, већ ФБ ГРУПА. Он не припада појединцима већ свим грађанима Општине Сомбор.

Они  нису разумели суштину деловања овог Покрета и не могу више представљати овај Покрет и под овим именом. Ми настављамо даљу борбу у заштити права на живот достојан човека, без обзира на веру, нацију и боју коже.

ПС: ПОКРЕТ ЗА БЕЗБЕДАН И СЛОБОДАН СОМБОР поседује документацију којом доказује да је ОН организатор ПЕТИЦИЈЕ коју су потписивали грађани Сомбора, све остало је манипулација масама која је кратког даха.

Председник ПЗБИСС  Мирослав Косановић Мајор

ПОКРЕТ ЗА БЕЗБЕДАН И СЛОБОДАН СОМБОР
ПретходниSomborski policajac savladao migranta, spasao život radniku obezbeđenja
СледећиVatrogasci sprečili pokušaj samoubistva

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.