OBELEŽAVANJE ULICA I KUĆNIH BROJEVA NA TERENU

sombor_portal

DRUGA FAZA PROJEKTA „AŽURIRANJE ADRESNOG REGISTRA“ – OBELEŽAVANJE ULICA I KUĆNIH BROJEVA NA TERENU

Grad Sombor je nakon uspešno završene prve faze projekta „Ažuriranje adresnog registra“  i utvrđivanja naziva ulica i zaselaka na osnovu elaborata Republičkog geodetskog zavoda zaključio ugovor sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave o dodeli namenskih sredstava za finansiranje adresnih tablica i brojeva.

Ugovor sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave zaključen je aprila 2021. godine i dobijenim sredstvima u vrednosti od 1.819.000,00 dinara Grad Sombor je izvršio nabavku 140 tabli sa nazivima ulica i 1446 tablica sa kućnim brojevima i time realizovao deo druge faze projekta – obeležavanje na terenu.

Planirano je da se do kraja 2021.godine obeleže ukupno 92 ulice i 1446 objekata. 

Gradska uprava Grada Sombora, Odeljenje za komunalne delatnosti, imovinsko-pravne i stambene poslove zajedno sa JKP „Zelenilo“ sprovešće radove na obeležavanju ulica i kućnih brojeva u terminima koji će biti dati u sklopu obaveštenja koje će se naći na sajtu grada kao i na oglasnoj tabli one mesne zajednice u kojoj se planira postavljanje.

Ukoliko u terminu obeležavanja ne bude niko od stanara prisutan u kući, dobiće obaveštenje na koji način da preuzmu tablice.

OSTAVITE KOMENTAR

Napišite komentar!
Molimo Vas upišite ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.