OBELEŽAVANJE ULICA I KUĆNIH BROJEVA NA TERENU

sombor_portal

DRUGA FAZA PROJEKTA „AŽURIRANJE ADRESNOG REGISTRA“ – OBELEŽAVANJE ULICA I KUĆNIH BROJEVA NA TERENU

Grad Sombor je nakon uspešno završene prve faze projekta „Ažuriranje adresnog registra“  i utvrđivanja naziva ulica i zaselaka na osnovu elaborata Republičkog geodetskog zavoda zaključio ugovor sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave o dodeli namenskih sredstava za finansiranje adresnih tablica i brojeva.

Ugovor sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave zaključen je aprila 2021. godine i dobijenim sredstvima u vrednosti od 1.819.000,00 dinara Grad Sombor je izvršio nabavku 140 tabli sa nazivima ulica i 1446 tablica sa kućnim brojevima i time realizovao deo druge faze projekta – obeležavanje na terenu.

Planirano je da se do kraja 2021.godine obeleže ukupno 92 ulice i 1446 objekata. 

Gradska uprava Grada Sombora, Odeljenje za komunalne delatnosti, imovinsko-pravne i stambene poslove zajedno sa JKP „Zelenilo“ sprovešće radove na obeležavanju ulica i kućnih brojeva u terminima koji će biti dati u sklopu obaveštenja koje će se naći na sajtu grada kao i na oglasnoj tabli one mesne zajednice u kojoj se planira postavljanje.

Ukoliko u terminu obeležavanja ne bude niko od stanara prisutan u kući, dobiće obaveštenje na koji način da preuzmu tablice.

ПретходниIZRADA PLANA DETALJNE REGULACIJE BLOKA 50
СледећиIzvestaj sa turnira u Budisavi PANTER OPEN 2021.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.