Obroci za zdravstvene radnike somborske bolnice

Foto: RTV

Fabrika smrznutih slatkih i slanih peciva “Mara” iz Sombora, u toku vanredne situacije, donira peciva za preko 70 zdravstvenih radnika Opšte bolnice “Dr Radivoj Simonović”.

Fabrika peciva iz Sombora smatra se jednom od najsavremenijih proizvođača i isporučilaca visokokvalitetnih slatkih i slanih peciva u našoj zemlji sa godišnjom proizvodnjom oko 3.000 tona robe, koja je namenjena i izvozu.

“Svi se solidarišemo u ovoj situaciji. Doniramo doručak u vidu smrznutih peciva različitih vrsta za naše zdravstvene radnike, koji su prvi na liniji odbrane od korona virusa. Fabrika i dalje radi, radnike nismo otpuštali, a čak smo i zaposlili dodatnu radnu snagu”, rekli su za RTV nadležni u fabrici “Mara” iz Sombora.

Ukoliko postoje zainteresovani građani ili pravna lica koji žele da upute pomoć zdravstvenim ustanovama, a povodom situacije nastale usled proglašenja bolesti COVID -19 izazvane virusom SARS-COV-2 zaraznom bolešću, zdravstvena ustanova može primati pomoć samo u robi. Uplata novčane pomoći može se obaviti samo na posebne namenske račune (dinarski i devizni račun) koje je otvorila Pokrajinska vlada.

Brojevi računa na koje se može izvršiti uplata novca su:

– dinarski račun – Pomoć zdravstvenim radnicima broj: 840-5048741-67.

– devizni račun – Pomoć zdravstvenim radnicima broj: 840-324771-83.

Instrukcija za plaćanje za navedeni devizni račun dostupna je na internet stranici Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo www.zdravstvo.vojvodina.gov.rs.

Izvor: RTV (Vesna Milanović Simičić)


OSTAVITE KOMENTAR

Napišite komentar!
Molimo Vas upišite ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.