Obroci za zdravstvene radnike somborske bolnice

Foto: RTV

Fabrika smrznutih slatkih i slanih peciva “Mara“ iz Sombora, u toku vanredne situacije, donira peciva za preko 70 zdravstvenih radnika Opšte bolnice “Dr Radivoj Simonović”.

Fabrika peciva iz Sombora smatra se jednom od najsavremenijih proizvođača i isporučilaca visokokvalitetnih slatkih i slanih peciva u našoj zemlji sa godišnjom proizvodnjom oko 3.000 tona robe, koja je namenjena i izvozu.

“Svi se solidarišemo u ovoj situaciji. Doniramo doručak u vidu smrznutih peciva različitih vrsta za naše zdravstvene radnike, koji su prvi na liniji odbrane od korona virusa. Fabrika i dalje radi, radnike nismo otpuštali, a čak smo i zaposlili dodatnu radnu snagu”, rekli su za RTV nadležni u fabrici “Mara” iz Sombora.

Ukoliko postoje zainteresovani građani ili pravna lica koji žele da upute pomoć zdravstvenim ustanovama, a povodom situacije nastale usled proglašenja bolesti COVID -19 izazvane virusom SARS-COV-2 zaraznom bolešću, zdravstvena ustanova može primati pomoć samo u robi. Uplata novčane pomoći može se obaviti samo na posebne namenske račune (dinarski i devizni račun) koje je otvorila Pokrajinska vlada.

Brojevi računa na koje se može izvršiti uplata novca su:

– dinarski račun – Pomoć zdravstvenim radnicima broj: 840-5048741-67.

– devizni račun – Pomoć zdravstvenim radnicima broj: 840-324771-83.

Instrukcija za plaćanje za navedeni devizni račun dostupna je na internet stranici Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo www.zdravstvo.vojvodina.gov.rs.

Izvor: RTV (Vesna Milanović Simičić)

ПретходниDVE PREKRŠAJNE PRIJAVE
СледећиSa zimskih na letnje, od aprila neophodna promena pneumatika

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.