Оброци за здравствене раднике сомборске болнице

Foto: RTV

Фабрика смрзнутих слатких и сланих пецива “Мара” из Сомбора, у току ванредне ситуације, донира пецива за преко 70 здравствених радника Опште болнице “Др Радивој Симоновић”.

Фабрика пецива из Сомбора сматра се једном од најсавременијих произвођача и испоручилаца висококвалитетних слатких и сланих пецива у нашој земљи са годишњом производњом око 3.000 тона робе, која је намењена и извозу.

“Сви се солидаришемо у овој ситуацији. Донирамо доручак у виду смрзнутих пецива различитих врста за наше здравствене раднике, који су први на линији одбране од корона вируса. Фабрика и даље ради, раднике нисмо отпуштали, а чак смо и запослили додатну радну снагу”, рекли су за РТВ надлежни у фабрици “Мара” из Сомбора.

Уколико постоје заинтересовани грађани или правна лица који желе да упуте помоћ здравственим установама, а поводом ситуације настале услед проглашења болести COVID -19 изазване вирусом SARS-COV-2 заразном болешћу, здравствена установа може примати помоћ само у роби. Уплата новчане помоћи може се обавити само на посебне наменске рачуне (динарски и девизни рачун) које је отворила Покрајинска влада.

Бројеви рачуна на које се може извршити уплата новца су:

– динарски рачун – Помоћ здравственим радницима број: 840-5048741-67.

– девизни рачун – Помоћ здравственим радницима број: 840-324771-83.

Инструкција за плаћање за наведени девизни рачун доступна је на интернет страници Покрајинског секретаријата за здравство www.zdravstvo.vojvodina.gov.rs.

Извор: РТВ (Весна Милановић Симичић)


ПретходниДВЕ ПРЕКРШАЈНЕ ПРИЈАВЕ
СледећиСа зимских на летње, од априла неопходна промена пнеуматика

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.