OBUSTAVA RADA PREDŠKOLSKIH I ŠKOLSKIH USTANOVA U VOJVODINI

ЗБОГ ПОРАСТА БРОЈА ОБОЛЕЛИХ ОД ГРИПА, ОД СРЕДЕ 12. ФЕБРУАРА ПРИВРЕМЕНА ОБУСТАВА РАДА ПРЕДШКОЛСКИХ И ШКОЛСКИХ УСТАНОВА У ВОЈВОДИНИ

На основу препоруке Покрајинског секретаријата за здравство и Института за јавно здравље Војводине, у складу с чланом 105. Закона о основама система образовања и васпитања, Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице донео је Одлуку о привременој обустави рада предшколских и школских колектива на територији АП Војводине због широке распрострањености вируса грипа.

Ради заштите здравља деце, настава се обуставља од 12. до 21. фебруара 2020. године, а први радни дан је 24.02.2020. године.

Одлука о начину надокнаде пропуштеног образовно-васпитног рада биће донета накнадно.

На подручју града Сомбора предшколска установа „Вера Гуцуња“ радиће на принципу дежурства, с тим да се у договору са оснивачем обуставља рад у објектима ПУ „Вера Гуцуња“ у насељеним местима где се обавља припремни предшколски програм при школама у Дорослову, Бездану, Бачком Брегу, Гакову, Растини, Риђици, Алекса Шантићу, као и у вртићу „Вила“ при ОШ „Доситеј Обрадовић“ у Сомбору. Објекти ПУ „Вера Гуцуња“ у Сомбору за децу јасленог узраста, целодневног боравка на територији  града Сомбора биће отворена али уз препоруку родитељима да уколико су у могућности децу не доводе без преке потребе.

ПретходниProgram manifestacija
СледећиSomborski fotograf najbolji na Balkanu „zbog“ tašte

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.