OD DANAS GRADSKA UPRAVA NASTAVLJA RAD SA STRANKAMA PUTEM NEPOSREDNOG KONTAKTA

Foto: Siniša Trifunović

Na osnovu Zaključka Vlade Republike Srbije Gradska uprava grada Sombora je od 19. marta obustavila rad sa strankama putem neposrednog kontakta (šalteri i sl.), do dana prestanka vanrednog stanja.

Kako je Odlukom Narodne skupštine ukinuto vanredno stanje na teritoriji Republike, stekli su se uslovi za nastavak rada sa strankama putem neposrednog kontakta u službenim prostorijama organa grada Sombora i u Uslužnom  centru gradske uprave grada Sombora, počev od 08.maja (petak).

Radno vreme Gradskog  uslužnog  centra (prijemna kancelarija i pisarnica) u zgradi „Županije“ je svakog radnog dana od 8:00 do 15:00 časova.

Poslovi koji su se do sada obavljali isključivo putem pisane ili elektronske pošte, ili telefonskim putem, nastavljaju da se obavljaju neposrednim kontaktom između stranaka i zaposlenih, uz obaveznu primenu svih preventivnih mera od uticaja na bezbednost i zdravlje zaposlenih i korisnika (Zaključak Štaba za vanredne situacije grada Sombora od 07.maja), a posebno onih koji se odnose na sprečavanje širenja zarazne bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2 : držanje socijalne distance od 2 metra, upotreba zaštitnih sredstava tj.  maski i rukavica, kao i mera koje se odnose na maksimalan broj lica koja mogu da borave u zatvorenom prostoru, polazeći od delatnosti i funkcionalnog uređenja prostora, posebno sa aspekta organizacije rada u uslovima epidemije.

PrethodniAutobusi „Severtransa“ saobraćaju od 11. maja
SledećiRadno vreme biblioteke

OSTAVITE KOMENTAR

Napišite komentar!
Molimo Vas upišite ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.