Od danas radovi na autoputu Novi Sad – Subotica

STANJE NA PUTEVIMA DONOSI AUTO ŠKOLA ”SALE”

JP „Putevi Srbije“ saopštilo je da će na auto-putu E-75, petlja Novi Sad Istok-petlja Novi Sad Centar, danas i sutra biti radova na mašinskom presvlačenju leve servisne saobraćajnice, sledećom dinamikom:

– Danas od 7 do 17 časova, u smeru ka Subotici, u toku izvođenja radova u dužini od 600 metara za saobraćaj će biti zatovorena vozna saobraćajna traka kod Novog Sada, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom leve servisne saobraćajnice.

– Utorak, 27. april od 7 do 17 časova, u smeru ka Subotici, u dužini od 550 metara za saobraćaj će biti zatovorena vozna saobraćajna traka kod Novog Sada, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom leve servisne saobraćajnice.

Obilaznica oko Beograda, od danas do 29. aprila, od 10 do 16 časova, radovi na sanaciji oštećenog kolovoza na kružnom toku Resnik. U toku izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Karbulovo-Trnjani, od 26. aprila do 1. oktobra, izmena režima saobraćaja zbog radova na popravci kolovoza i kolovozne konstrukcije. U zoni radova saobraćaj će se odvijati jednom saobraćajnom trakom uz naizmenično propuštanje vozila.

Auto-put E-80, Niš-Dimitrovgrad, u tunelu „Sarlah“, radovi na sistemu za odvodnjavanje. Za saobraćaj su zatvorene vozne saobraćajne trake, u oba smera.

Niška Banja-Crvena Reka, do 26. oktobra obustava saobraćaja zbog radova na pojačanom održavanju. Alternativni putni pravac : Niška Banja-Prosek i Prosek-Crvena Reka.

STANJE NA PUTEVIMA DONOSI AUTO ŠKOLA ”SALE”

PrethodniUjutro hladno, tokom dana oblačno
SledećiZa dva dana počinje prijava za 60 evra pomoći svim punoletnim građanima Srbije

OSTAVITE KOMENTAR

Napišite komentar!
Molimo Vas upišite ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.