Od danas radovi na autoputu Novi Sad – Subotica

STANJE NA PUTEVIMA DONOSI AUTO ŠKOLA ”SALE”

ЈП „Путеви Србије“ саопштило је да ће на ауто-путу Е-75, петља Нови Сад Исток-петља Нови Сад Центар, данас и сутра бити радова на машинском пресвлачењу леве сервисне саобраћајнице, следећом динамиком:

– Данас од 7 до 17 часова, у смеру ка Суботици, у току извођења радова у дужини од 600 метара за саобраћај ће бити затоворена возна саобраћајна трака код Новог Сада, док ће се саобраћај одвијати претицајном саобраћајном траком леве сервисне саобраћајнице.

– Уторак, 27. април од 7 до 17 часова, у смеру ка Суботици, у дужини од 550 метара за саобраћај ће бити затоворена возна саобраћајна трака код Новог Сада, док ће се саобраћај одвијати претицајном саобраћајном траком леве сервисне саобраћајнице.

Обилазница око Београда, од данас до 29. априла, од 10 до 16 часова, радови на санацији оштећеног коловоза на кружном току Ресник. У току извођења радова, саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила.

Карбулово-Трњани, од 26. априла до 1. октобра, измена режима саобраћаја због радова на поправци коловоза и коловозне конструкције. У зони радова саобраћај ће се одвијати једном саобраћајном траком уз наизменично пропуштање возила.

Ауто-пут Е-80, Ниш-Димитровград, у тунелу „Сарлах“, радови на систему за одводњавање. За саобраћај су затворене возне саобраћајне траке, у оба смера.

Нишка Бања-Црвена Река, до 26. октобра обустава саобраћаја због радова на појачаном одржавању. Алтернативни путни правац : Нишка Бања-Просек и Просек-Црвена Река.

STANJE NA PUTEVIMA DONOSI AUTO ŠKOLA ”SALE”

ПретходниUjutro hladno, tokom dana oblačno
СледећиZa dva dana počinje prijava za 60 evra pomoći svim punoletnim građanima Srbije

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.