Održan treći bokserski „Memorijal Miroslav Gucunja“

kik-boks

Treći bokserski „Memorijal Miroslav Gucunja“ održan je u Somboru u znak sećanja na stradalog heroja sa Košara iz pomenutog vojvođanskog grada.

Turnir je pokrenut na inicijativu Stojana Kneževića, alfe i omege boksa u Somboru i srpskog kruzeraša Veljka Ražnatovića.

„Srce mi je puno, hvala svima koji su došli. Hvala horu Srpske Pravoslavne crkve Sveti car Konstantin i carica Jelena koji su organizovali bogat kulturno-umetnički program. Direktor Bokserskog saveza Mane Marčeta je Gucunjinoj majci Kosani uručio plaketu sa likom njenog sina, bio je to najemotivniji trenutak večeri, baš kao i kada smo svi zajedno pozdravili naše heroje koji su se popeli na ring. Poslednji atom snage ću da dam da sa svojim prijateljima, saborcima, Srbendama, iz godine u godinu jačamo ovaj memorijal, da nikad ne zaboravimo našeg Miroslava i nijednog junaka koji je život ostavio na braniku naše otadžbine, za nas i našu decu. Živela Srbija!“, poručio je Knežević po završetku turnira.


Treći „Memorijal Miroslav Gucunja“ uspešno je održan u organizaciji BK Sombor, Bokserskog saveza Srbije i grada Sombora. Učestvovali su Crvena zvezda, Despot, Apatin, Warior team Zoran Bačulov i Banat.

Ukupno je viđeno 10 mečeva, a Vladimir Gubaš iz BK Sombor je proglašen za najboljeg boksera turnira.

 Izvor: Tanjug

ПретходниGRAD SOMBOR POŽELEO DOBRODOŠLICU U ŠKOLSKE KLUPE ĐACIMA PRVACIMA
СледећиCene rastu, kako se izboriti sa poskupljenjima?

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.