ODRŽANO ŠESTO IZDANJE TRKE „DAME TRČE“

U sklopu obeležavanja meseca borbe protiv raka u nedelju 29. septembra održano je šesto izdanje trke „Dame trče“ i „Trke za srećnije detinjstvo“.

Sunčano popodne privuklo je rekordan broj učesnica ženske trke, a trasu od 5 kilometara na šetalištu pored Velikog bačkog kanala istrčalo je 115 pripadnica lepšeg pola, što je novi rekord po broju učesnica.

Gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović podržala je svojim ličnim primerom obeležavanje meseca borbe protiv raka i sa svojim saradnicama učestvovala  i istrčala trasu od 5 kilometara.


Pobednica ovogodišnje trke je Kabić Tijana članica Atletsko rekreativnog kluba „Somaraton“ iz Sombora sa novim rekordom trke 19: 31. Interesantno je da su prva tri mesta ove godine pripala  somborkama, članicama Atletsko rekreativnog kluba „Somaraton“. Druga je na cilj stigla Kulić Zorica a treća Marić Bojana.

Neposredno pred start glavne trke, pod pokroviteljstvom Crvenog krsta Sombor, startovala je trka najmlađih „Trka za srećnije detinjstvo“ a pedesetak najmlađih uspešno je pretrčalo 500 metara.

Ovogodišnje izdanje trke „Dame trče“ organizovao je Atletsko rekreativni klub „Somaraton“ Sombor, pod pokroviteljstvom Grada Sombora, a u saradnji sa Sportskim savezom grada Sombora, Crvenim Krstom Sombor, Društvom za borbu protiv raka Sombor i kompanijom „Avon“.

Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću

ПретходниSombor obojen u roze na koncertu Sergeja Ćetkovića
СледећиPrva premijera u sezoni 2019/20.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.