OGLAŠENA PRODAJA SKLADIŠTA I POMOĆNOG OBJEKTA „ZADRUGARKE“

licitacija-prodaja

Oglašena je prva prodaja nepokretne imovine Zemljoradničke zadruge „Zadrugarka“ Sombor u stečaju, javnim prikupljanjem ponuda. Predmet prodaje je Poslovna zgrada (skladište) i pomoćni objekat, na adresi Vase Pelagića u Somboru, katastarska parcela 9202/2, K.O. Sombor-1, a procenjena vrednost nepokretnosti iznosi 8.941.172,00 dinara. U oglasu stoji da procenjena vrednost imovine nije minimalno prihvatljiva vrednost, niti je na drugi način obavezujuća ili opredeljujuća za ponuđača prilikom određivanja visine ponude.

Pravo učešća imaju sva pravna i fizička lica koja nakon dobijanja profakture, izvrše uplatu radi otkupa prodajne dokumentacije u iznosu od 50.000,00 dinara, uplate depozit u iznosu od 1.788.234,40 dinara, na tekući račun stečajnog dužnika i potpišu izjavu o gubitku prava na vraćanje depozita. Rok za otkup prodajne dokumentacije je 30. maj, a za uplatu depozita 31. maj 2022. godine.

Imovina se kupuje u viđenom stanju i može se razgledati nakon otkupa prodajne dokumentacije, svakim danom od 08 do 14 časova, najkasnije do 30. maja 2022. godine (uz prethodnu najavu stečajnom upravniku).


Zatvorene ponude dostavljaju se na adresu stečajnog upravnika: Predrag Erić, Apatinski put 40a 25.000 Sombor. Krajnji rok za dostavljanje ponuda je 31. maj 2022. godine do 12 časova, kada će na istoj adresi, u prisustvu komisije biti održano javno otvaranje ponuda.

Izvor: SomborNjuz

ПретходниSokobanja i Stara planina najposećenije destinacije na jugu
СледећиKONCERT DEJANA MATIĆA U PRIGREVICI

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.