Otkrijte ko vas je blokirao na Fejsu

Jedini pravi način da provere da li vas je neko blokirao jeste ga to direktno pitate, ali to niko ne radi, zar ne?! Zato vam i nudimo alternative.

Ako sumnjate da je neko kliknuo “Blokiraj“ na vašu sliku tj. profil na Facebook-u, ta osoba verovatno nije znala da postoji “Ne prati više“, koja problem rešava na mnogo elegantniji način.

Bilo kako bilo, postoje neki načini da proverite i sa velikom sigurnošću utvrdite da li vaj je neko blokirao na Facebook mreži. Recimo, prvo što bi trebalo da uradite jeste da proverite da li ste blokirani ili ste „samo“ bivši prijatelji. Prijatelja pretražite pomoću Facebook pretrage, pa odaberite karticu “Ljudi“. Ako vas je prijatelj blokirao, nećete moći da vidite njegov profil. Ako vidite profil, kad kliknete na njega, prikazaće vam se samo osnovne informacije o (bivšem) prijatelju, što znači da niste blokirani, već samo da je koristio ovu elegantnu komandu, koju smo opisali u uvodu.

Ako na listi prijatelja vaših zajedničkih Facebook prijatelja ne pronađete tu osobu, postoji šansa da je ta osoba čak i deaktivirala svoj profil.

Ako ste se sa osobom dopisivali putem Facebook Messenger aplikacije, u desktop verziji Facebook mreže, odnosno na internetu otvorite Messenger i pronađite ćaskanja sa osobom čiji profil tražite. Ako ste blokirani, profilna slika te osobe se neće učitati, pa nećete moći da kliknete na njeno ime ili da joj vidite profil. Slanje poruka, takođe neće funkcionisati, osim ukoliko ta osoba nije potvrdila da mogu da je kontaktiraju osobe, koje joj nisu prijatelji, prenele su Večernje novosti.

Ukoliko je osoba samo deaktivirala svoj profil, njeno ime nećete moći ni da pronađete. Umesto njega će pisati samo „Facebook korisnik“.

Autor: mondo.rs

ПретходниDrugo izdanje Ciklo kros trke Sombor
СледећиU Somboru održan 10. „Vajn fest“

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.