PEDALE SU SE PONOVO OKRETALE

Protekli vikend je bio vikend u znaku biciklista bar kada su u pitanju ljubitelji Ciklo COOLture. Posle duže
pauze, na putevima u okolini Sombora, ponovo je vozala grupa biciklista.

Najavljena tura, duga 50 kilometara na relaciji Sombor – Bezdan – Muzej batinske bitke – Daraži fok – Dondo – Bački Monoštor – Sombor okupila je oko 60 vozača, entuzijasta, koji su odlučili da nedeljno prepodne provedu u okretanju pedala.

Svi koji prate aktivnosti Uruženja građana Ciklo COOLtura, znaju da su se poslednjih godinu dana suočili sa poteškoćama u organizovanju ovih simpatičnih ruta i aktivnosti za sve sugrađane koji vole ovaj vid aktivnosti.

Ova tura je realizovana sredstvima iz budžeta Grada Sombora, a u okviru konkursa realizacije LAP-a za mlade u 2018. godini. Ovom vožnjom, promovisan je i projekat "Somborsko leto za mlade – 2018; koji sprovodi Somborski omladinski Boom u partnerstvu sa Somborskim edukativnim centrom uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Kao što vidite, svašta je tu potrebno da se desi, kako bi se silni papiri odštampali, a biciklići vozili u starom maniru. Da li se ovom vožnjom Ciklo COOLtura ođavila iz ovog vida organizovanja vožnji ili ne, moraćemo da sačekamo i saznamo. Kako organizatori kažu, jedno je sigurno, Sombor ima veliki potencijal, istoriju i najvažnije, velik broj ljubitelja dvotočkaša tako da će se pedale u ovom gradu okretati organizovano ili ne.

ПретходниOVOG VIKENDA U SOMBORU FESTIVAL NAUKE
СледећиJesenje uređenje Sombora

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.