Plesna Škola Jump

Plesna Skola Jump

02.09.2021. plesna škola Jump je u društvu starih i novih članova kao prijatelja plesne škole proslavila svoj prvi jubilej, 10 godina postojanja školice.

Trener i koreograf Željka Vučinić ističe da je i više nego srećna zbog ovog, kako navodi, za nju velikog uspeha.

Plesna Skola Jump

Posebno se zahvaljuje prijateljima i sponzorima plesne škole i ovog događaja, dekoracije Đomlino, Boberaj haircut & shave, Mobile outfitters, Krekolino kids, Foton doo, ZZ Homoljac.

Za 10 godina postojanja u plesnoj školi je bilo preko 3000 upisane dece i mladih. U proteklih 6 godina aktivni i vrlo uspešni i po pitanju amaterskih takmičenja u plesu u raznim plesnim disciplinama i uzrasnim kategorijama. Osnivači i organizatori raznih plesnih događaja u gradu.

Sebe nazivaju i ambasadorima plesa, s obzirom da su imali vrlo uspešne i zapažene nastupe u inostranstvu. Prvi su predstavili svoj grad na plesnim festivalima na kojima i danas učestvuju.

O njihovom velikom uspehu iz 2016, pobeda na dečijem festivalu „Srbija u ritmu Evrope“, koje je na državnom nivou, pratila je i pisala je čitava država.

Trener navodi da ćemo i ove sezone imati priliku da pratimo njihove pustolovine, u planu imaju dosta nastupa i takmičenja, kao i plesnih performansa.

ПретходниU TOKU RADOVI NA POSTAVLJANJU NOVE RASVETE U GRADSKOJ HALI „MOSTONGA“
СледећиPrimeri dobre prakse razvoja turizma u Somboru

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.