Počeo sa radom „Klub psihičkog zdravlja“ u Somboru

Почео са радом „Клуб психичког здравља“ у Сомбору – превентивно-здравствени програм који се бави пружањем психосоцијалне подршке одраслим особама, тј.особама од 30 година на даље, и то кроз интегрисани концепт активности и услуга усмерен на очување, заштиту и унапређење психичког здравља.

Учешће у активностима Клуба је бесплатно! Рад Клуба психичког здравља је подржао Град Сомбор! Број корисника програма је ограничен!

Током реализације овог програма, руководићемо се препорукама надлежних везане за корона вирус, водећи рачуна о здрављу свих нас, наводи се у саопштењу Центар за индивидуални развој и унапређење друштва – Психозон.

С обзиром на актуелну ситуацију везану за корона вирус у нашој средини, за сада нам ситуација омогућава да реализујемо индивидуално психолошко саветовање и психотерапијски рад са корисницима нашег програма!

Клубу се можете обратити  уколико вам је потребна помоћ или подршка везана за психолошку и сл.проблематику, везано за потешкоће и дилеме у вези пси. функционисања и сл. Такође, уколико желите да се психолошки развијате, да будете ефикаснији, да боље упознате себе и друге…

Рад је индивидуалан. Индивидуални рад са клијентима се реализује у односу на потребе и проблематику клијента, уз примену психолошких тестова, као значајних помоћних средстава у раду са људима, и укјучује три бесплатна сусрета са стручњаком, по особи. Постоји могућнист наставка рада, у међусобном договору обе стране.

Реализацију дела програма који се односи на групни рад, тј.који се односи на групне сусрете са корисницима: психолошко-креативне радионице, односно, интерактивно-психолошка предавања, за сада ћемо морати сачекати, искрено се надајући да ће се ситуација везана за корона вирус, и с тим у вези дате препоруке надлежних, а у вези окупљања људи – побољшати, наводи се у саопштењу Психозона. 

Ауторка програма „Клуб психичког здравља“ је Саша Стојшић, дип.психолог и интегративни арт психотерапеут/под супервизијом, који реализује са колегиницама Анамаријом Бошњак, мастер психологом и Јеленом Цимеша, дипл.педагогом, оријентисане ка превенцији и психотерапији.

ПретходниOglašena prodaja imovine zadruge „Zadrugarka“ iz Sombora
СледећиPostupak kontrole somborske uprave zbog luna parka

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.