Počinje digitalizacija Sombora

Sombor, Valjevo i Leskovac postaju novi Giga gradovi!

Besplatna digitalizacija Sombora, Valjeva i Leskovca počinje u februaru i odvijaće se fazno, po delovima grada. Svakog korisnika pojedinačno kontaktiraće naša tehnička podrška pre dolaska na kućnu adresu, kako bi im povezali digitalne prijemnike.

Posle Beograda, Novog Sada, Subotice, Gornjeg Milanovca, Pančeva, Kragujevca, Paraćina i Niša, svim SBB korisnicima u Somboru, Valjevu i Leskovcu, nakon završenog procesa digitalizacije, biće dostupni digitalna televizija i super brzi internet u Srbiji do čak 1Gbps.

Proces digitalizacije je u potpunosti besplatan i ne zahteva potpisivanje novog ugovora ili prelazak na nove pakete.

Tokom protekle dve godine SBB je, u okviru petogodišnjeg plana investicija vrednog 300 miliona evra, unapredio brzine interneta u osam gradova i digitalizovao 80% svojih korisnika. Nastavljamo da širimo našu GIGA mrežu, digitalizujemo sve gradove u kojima pružamo usluge i na taj način korisnicma omogućavamo vrhunsku inovativnu uslugu zabave, informacija i komunikacija.

Šta donosi besplatna digitalizacija?

Digitalnu televiziju na do tri uređaja u kući, visok kvalitet slike i veću stabilnost servisa i mogućnost ponude najveće brzine interneta. Nakon završenog procesa digitalizacije Sombor, Valjevo i Leskovac postaju novi Giga gradovi, u kojima se brzine interneta povećavaju automatski: u EON Light paketu sa 75 na 150, u EON Full paketu sa 150 na 250, a u EON Premium paketu sa 300 na 500 megabita po sekundi. Korisnici Premium paketa u digitalizovanim gradovima, uz Giga dodatak mogu da uživaju u brzinama interneta do 1Gbps.

Za potpuni doživljaj digitalne televizije preporučujemo vam EON pakete koji pružaju napredno iskustvo personalizovane televizijeEON Kids profil, gledanje TV sadržaja do 7 dana unazad na svim kanalima, Video klub sa preko 18.000 atraktivnih naslova, internet i telefoniju.

ПретходниPrva tužba za odštetu od NATO u ime obolelih od karcinoma
СледећиKonkurs Somborskog književnog festivala

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.