Počinje prijava budućih đaka prvaka

Evidentiranje dece za upis u prvi razred osnovne škole od 1. do 26. februara.

Navedeno je da će u narednoj školskoj godini u školu poći deca rođena u periodu od 1. marta 2014. do 1. marta 2015. godine, odnosno deca koja na dan početka škole imaju najmanje šest i po godina.

Prijavljivanje dece za upis u prvi razred, obavezni su da izvrše roditelji ili staratelji, koji su prilikom prijave dužni da prilože važeću ličnu kartu sa tačnom adresom stanovanja. Nadležni navode da deca starosti od šest do šest i po godina odnosno deca iznad sedam i po godina, mogu da se upišu u prvi razred nakon provere sposobnosti za polazak u školu.

Prijavljivanje budućih đaka prvaka vršiće se u zgradi Županije, svakog radnog dana od 8 do 15 časova (soba 9). Roditelji će moći da prilože potrebnu dokumentaciju po unapred predviđenom rasporedu: OŠ Dositej Obradović – od 1. do 5. februara, OŠ Nikola Vukićević i Bratstvo Jedinstvo – od 8. do 12. februara, OŠ Avram Mrazović – od 17. do 19.  februara, te OŠ Ivo Lola Ribar od 22. do 26. februara. Prijavljivanje dece u naseljenim mestima na teritoriji grada vršiće se u osnovnim školama u istom terminu od 1. do 26. februara.

Lokalna samouprava je naglasila da roditelji koji su pozitivni na koronavirus ili se nalaze u kućnoj izolaciji, prijavu deteta mogu da izvrše telefonskim putem na broj 468-117.

Izvor: SoInfo.org @ sara.mikić

ПретходниDivljač pričinjava znatnu štetu, ko će to nadoknaditi?
СледећиSomborska policija sankcionisala 77 vozača zbog nepoštovanja saobraćajnih propisa

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.