Podeljeni paketići u Sigurnoj kući u Somboru

У Сигурној кући Сомбор подељени су новогодишњи пакетићи, које је обезбедила Фондација Њ.К.В. принцезе Катарине захваљујући Хуманитарној организацији Лајфлајн Чикаго. Током ове године кроз Сигурну кућу у Сомбору прошло је 25 деце са својим мајкама.

У Сигурној кући Сомбор обављена подела новогодишњих пакетића за децу, која су током године боравила са мајкама као жртве породичног насиља у Сигурној кући. Малишани су се обрадовали слаткишима, играчкама и школским прибором из донације Фондације принцезе Катарине.

„Поклони су за мене симбол Нове године и пријатељства. Захваљујем се за ове лепе поклоне нашој принцези Катарини”, рекао је дечак који је са мајком боравио у Сигурној кући Сомбор.

Новогодишњи пакетићи су обезбеђени и за малишане из Дома за децу и омладину „Мирослав Мика Антић“ из Сомбора.

„С тим у вези, Фондација ЊКВ приинцеза Катарина и Лајфлајн из Чикага организовала је дивну и племениту акцију у време божићних и новогодишњих празника. И овом приликом су малишасни обрадовани богатим пакетићима. Верујем да ћемо и у будућности наставити добру сарадњу, јер је Фондација и Лајфјалн Чикаго у претходном периоду реализовао низ хуманитарних акција како би подстакли и друге да буду друштвено одговорни“, каже Тамара Рудић, руководилац Сигурне куће у Сомбору.

Сарадња између Сигурне куће у Сомбору, Фондације принцезе Катрине и Лајф лајна из Чикага започела је пре пола године у оквиру пројекта који се односи на економско оснаживање жена жртава породичног насиља.

Извор: РТВ (Весна Милановић Симичић)

ПретходниPRIMENJUJE SE PRODUŽENO RADNO VREME DO 20 ČASOVA
СледећиDONIRANI NOVI APARATI SOMBORSKOJ BOLNICI

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.