Podeljeni paketići u Sigurnoj kući u Somboru

U Sigurnoj kući Sombor podeljeni su novogodišnji paketići, koje je obezbedila Fondacija NJ.K.V. princeze Katarine zahvaljujući Humanitarnoj organizaciji Lajflajn Čikago. Tokom ove godine kroz Sigurnu kuću u Somboru prošlo je 25 dece sa svojim majkama.

U Sigurnoj kući Sombor obavljena podela novogodišnjih paketića za decu, koja su tokom godine boravila sa majkama kao žrtve porodičnog nasilja u Sigurnoj kući. Mališani su se obradovali slatkišima, igračkama i školskim priborom iz donacije Fondacije princeze Katarine.

„Pokloni su za mene simbol Nove godine i prijateljstva. Zahvaljujem se za ove lepe poklone našoj princezi Katarini”, rekao je dečak koji je sa majkom boravio u Sigurnoj kući Sombor.


Novogodišnji paketići su obezbeđeni i za mališane iz Doma za decu i omladinu „Miroslav Mika Antić“ iz Sombora.

„S tim u vezi, Fondacija NJKV priinceza Katarina i Lajflajn iz Čikaga organizovala je divnu i plemenitu akciju u vreme božićnih i novogodišnjih praznika. I ovom prilikom su mališasni obradovani bogatim paketićima. Verujem da ćemo i u budućnosti nastaviti dobru saradnju, jer je Fondacija i Lajfjaln Čikago u prethodnom periodu realizovao niz humanitarnih akcija kako bi podstakli i druge da budu društveno odgovorni“, kaže Tamara Rudić, rukovodilac Sigurne kuće u Somboru.

Saradnja između Sigurne kuće u Somboru, Fondacije princeze Katrine i Lajf lajna iz Čikaga započela je pre pola godine u okviru projekta koji se odnosi na ekonomsko osnaživanje žena žrtava porodičnog nasilja.

Izvor: RTV (Vesna Milanović Simičić)

ПретходниPRIMENJUJE SE PRODUŽENO RADNO VREME DO 20 ČASOVA
СледећиDONIRANI NOVI APARATI SOMBORSKOJ BOLNICI

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.