Podrška dojenju na javnom mestu

Klub na kub rodjendan

Na inicijativu Udruženja “Klub na kub” u Parku Heroja 20. maja postavljena je klupa za dojenje.

Juče je i Sombor dobio prelepu klupu za dojenje i povijanje beba. Klupa se nalazi u srcu Parka Heroja, a ova akcija sprovedena je kao prodrška dojenju na javnom mestu.

-Od samog starta, “Klub na kub” je imao ideju da svom gradu i majkama u njemu obezbedi klupu za dojenje. Od ideje pa do same realizacije prošlo je godinu dana i sada sa punim srcem možemo reci da smo uspeli, svi zajedno, zajedničkim snagama, čineći nešto lepo za svoju zajednicu – kazala je Jeka Đapić, majka tri devojčice.

Klub na kub rodjendan

Postavljanje klupe, kao podrška dojenju na javnom mestu, a na inicijativu „Kluba na kub“, omogućili su: „Konstruktprojekt“ doo Sombor, farbara „Ten“, Grad Sombor, dipl. inž. arh. Teodora Kovčin koja je napravila nacrt klupe, Dragan Marković koji je radio na metalnom delu konstrukcije, Predrag Kovačić koji je odradio stolarski – drveni deo klupe, „Mehanikauniverzal“ i brojni sugrađani kroz donacije.

Klub na kub rodjendan

-Ova klupa je prelep rođendanski poklon koji je “Klub na kub” dobio od svih ovih divnih ljudi, a u najlepšoj mogućoj svrsi da ohrabrimo sve majke, da je sasvim normalna i prirodna stvar podojiti svoje dete na javnom mestu. Klupa je samo simbol toga i želja da će se majke osećati sigurnije i opuštenije čineći najlepšu stvar na svetu, hraneći svoju bebu gde god i kad god to beba zahteva.

Hvala svim ovim humanim ljudima što su se odazvali akciji i realizovali našu ideju otvorenog i velikog srca. Naše srce je puno! – izjavila je Tašana Tomić, majka tri dečaka.

ПретходниPreminuo je primarijus dr Zoran Parčetić
СледећиURUČENO 30 UGOVORA ZA DODELU SEOSKIH KUĆA SA OKUĆNICOM

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.