Poginula žena, nevreme srušilo više stabala u gradu

Nevreme-sombor-oboreno-stablo-poginula-zena

Neprohodno je nekoliko putnih pravaca u Somboru. Na Staparskom putu nastradala je žena , nakon što je na njeno vozilo palo stablo.

Nevreme koje je počelo oko 18 časova, praćeno vetrom, napravilo je niz problem u samom gradu, ali i na teritoriji opštine Apatin.

Građani javljaju da su na više lokacija u gradu slomljena ili izvaljena stabla pala preko saobraćajnica, na stambene objekte, pa i preko automobila na raskrsnici Staparski put – Samka Radosavljevića, gde je na žalost poginula jedna žena. Stabla, po trenutno dostupnim informacijama, blokiraju saobraćaj na Vencu Živojina Mišića, Matije Gupca (kod katoličkog groblja), Karađorđeva, kod Meteor komerca – ulica Maksima Gorkog, Apatinski put, Bezdanski put…


Članovi saobraćajne viber grupe Apa- So do NS – SU javljaju da se u Ernesta Kiša dogodila saobraćajna nezgoda te da je zbog toga i ta ulica blokirana.

18:30 Staparski put je blokiran od venca do raskrsnice sa ulicom Samka Radosavljevića. Tokom uviđaja saobraćaj je bio blokiran na mestu na kojem je poginula žena u automobilu na Staparskom putu. Očekuje se da će saobraćaj ponovo biti pušten vrlo skoro.

Ekipe Zelenila smo zatekli na terenu u uklanjanju stabla koje je palo na ogradu kuće u  12. Vojvođanske udarne brigade. Na većini mesta su grane koje su pale na put uklonjene. Oborene grane i stabla videli smo u ulicama 12. Vojvođanske brigade, Maksima Gorkog, Matije Gupca, Batinskoj, na Vencu vojvode Živojina Mišića. 

Gotovo da nema ulice na čijem kolovozu ili trotoaru nema manjih ili većih slomljenih grana. Oprez je u svakom slučaju više nego preporučen!

U Meteorološkoj stanici u Somboru smo saznali da je od 18:10 časova, kada je kiša počela, pa do malo posle 19 časova palo je čak 21 litar kiše. Vetar je duvao brzinom od 18.5 m/s, odnosno oko 67 km/h, što se računa kao olujni vetar. Kiša će se nastaviti u toku večeri, ali se jači vetar ne očekuje. Za sutra je najavljeno sunčano vreme.

  • Izvor: savamajstor @ soinfo.org
ПретходниIgrajte Downtown Automate Besplatno Bez Registracije

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.