Pokreni se za posao

pokreni_se_za_posao_sombor

U sredu, 24. aprila 2019., sa početkom u 13 časova, u prostorijama Poljoprivredne stručne službe u Somboru, Staparski put 35, biće održan panel sa temom „Izazovi i potencijali razvoja MMSPP iz ugla pristupa izvorima finansiranja“.

Panel se organizuje u okviru projekta „Unapređenje kapaciteta mreže ENECA preduzetnika za lobiranje i facilitaciju pristupa finansijama“ koji sprovodi ENEKA u saradnji sa USAID Projektom saradnje za ekonomski razvoj. 
Pozivaju se svi zainteresovani preduzetnici, predstavnici mikro, malih i srednjih preduzeća da prisustvuju diskusiji i aktivno učestvuju u razmeni ideja i predloga za unapređenje izvora finansiranja i pristupa finansijama na lokalnom, ali i nacionalnom nivou u Republici Srbiji.

Nakon ove panel diskusije, očekuje nas prezentacija programa „Pokreni se za posao“ koji sprovodi ENEKA u saradnji i uz finansijsku podršku kompanije Filip Moris. Program se uspešno realizuje još od 2009. godine u okviru koga je do sada podržano 742 klijenata iz cele Srbije iz oblasti poljoprivrede, zanatstva, proizvodnje i usluga.


Program „Pokreni se za posao“ove godine pruža:

– donaciju u vidu opreme, licenci ili sertifikata, standardizacije i optimizacije neophodne za pokretanje ili unapređenje biznisa, u vrednosti do 10.000 dolara, uz obavezno finansijsko učešće u iznosu od 20 odsto vrednosti granta;

– poslovne i stručne obuke;

– stalnu savetodavnu i mentorsku pomoć.

U okviru prezentacije održaće se panel koji će se baviti temom izazova i potencijala razvoja MMSPP iz ugla pristupa izvorima finansiranja, a na kojoj će učesnici imati priliku da aktivno učestvuju u razmeni ideja i predloga za unapređenje pristupa finansijama na lokalnom, ali i nacionalnom nivou u Republici Srbiji.

Prezentaciji mogu prisustvovati lica koja tek planiraju da pokrenu sopstveni posao ili oni koji imaju već registrovan posao i svi zainteresovani za ovu temu.

Konkurs za novi, deseti ciklus nacionalnog programa „Pokreni se za posao“ koji sprovodi ENEKA uz podršku kompanije Filip Moris u Srbiji otvoren je od 15. januara i trajaće do 31. aprila 2019. godine.

ПретходниPreminuo Branko Vujčić koji je ubio suprugu pa onda pucao sebi u glavu
СледећиVojvodini nedostaje gotovo dve stotine hiljada stabala drveća

2 КОМЕНТАРА

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.