Polupana vrata i prozor na sportskoj sali u Logoru

sala_dzudo_sombor

Ciglama su razbijena stakla na dvostranim ulaznim vratima i jednom prozoru.

Vlatko Belovuković, predsednik Džudo kluba Bačka, rekao je za SOinfo.org da se radi o tipičnom huliganskom ponašanju i da su, bez obzira na motiv za ovo delo, u pitanju osobe kod kojih ne postoji ni minimum poštovanja. Preneo je da su nepoznata lica u salu, kroz staklene površine na vratima i prozoru, ubacila čak pet cigala koje su završile na stručnjama.

Belovuković je izrazio žaljenje što su pojedinci svojim postupkom ugrozili sigurnost i zdravlje dece i mladih koji treniraju u ovom prostoru. – Kompletna sala prekrivena je srčom. Ovde treniraju najmlađi, među njima i nekoliko početnika od tri ili četiri godine. Ovde se odvijaju treninzi inkluzivnog džudoa. Zaista je neverovatno da neko, iz ko zna kojih pobuda, sebi da za pravo da na ovaj način ugrozi mlade sportiste – istakao je Beluvuković.

On je naveo da se ljudi iz DŽK Bačka trude da što je detaljnije moguće očiste prostor i osiguraju minimum uslova za nastavak trenažnog procesa. Sportsku salu u „Logoru”, pored džudista, koriste i bokseri Sombora. Deo prostora u zgradi zauzimaju kancelarije MZ Gornja Varoš i Pošte.

SOinfo.org portalu je preneto da su službenici Policijske uprave Sombor izvršili uviđaj i da su preduzete mere na otkrivanju počinilaca ovog vandalskog čina.

savamajstor @ SoInfo.org

ПретходниŽIVOTNA SREDINA I MI – PREDAVANJE U SKLOPU EVROPSKE ZELENE NEDELJE
СледећиPomozimo Emili Bucalo!

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.