Pomozimo Emili Bucalo!

emili_bucalo

Slanjem SMS poruke sadržaja 1035 na 3030 donirate 200 dinara za lečenje male sugrađanke koja boluje od cerebralne paralize i srčane mane.

Emili je rođena je 2017. godine. Na svet je došla prevremeno, sa svega 1.270 grama. Pri rođenju, dijagnostikovan joj je urođeni srčani defekt – Tetras Fallot. Zbog velike stenoze, Emili je doživljavala krize i ponovo bila vraćena na respirator gde je krenula borba za njen život. Do sada je imala dve operacije na srcu u Univerzitetskoj dečjoj klinici Tiršova. Usled prevremenog porođaja i male težine, uspostavljena joj je i dijagnoza cerebralne paralize.

Emili danas ima tri i po godine. Još uvek ne hoda, ne sedi pravilno, puzi i povremeno se digne u visokoklečeći položaj. Njoj su potrebna sredstva za lečenje, operativne zahvate, specijalističke preglede, fizikalne terapije, ortopedska pomagala, te za putne troškove i smeštaj.

Fondacija Budi human navodi da su roditelji lečenje do sad finansirali sami, i iscrpeli sve resurse, stoga se obraćaju svim humanim ljudima da im pomognu, kako bi Emili napredovala u lečenju.

Osim putem SMS poruka, sredstva se mogu donirati i uplatom na dinarski (160-6000001037985-85) ili devizni (160600000103819537) račun.

sara.mikić @ SoInfo.org

ПретходниPolupana vrata i prozor na sportskoj sali u Logoru
СледећиSEMAFOR NA SELENČI POPRAVLJEN NAKON TRAGEDIJE

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.