PONOVO RADI KLUB!

Prijem novih članova posle kratke novogodišnje pauze, Klub ljubitelja stripova Sombor, nastavlja sa radom, a prvi sastanak članova kluba (novih i starih) u 2019. godini održaće se u nedelju, 13. januara sa početkom u 10,00 sati.

Mesto održavanja je još uvek isto, prostorija Kluba koja se nalazi u zgradi Dečjeg odeljenja Gradske biblioteke, a adresa je Sombor, Trg Cara Lazara br. 3. Za one koji to ne znaju, ulaz je iz dvorišta između zgrade Pozorišta i biblioteke.

Pozivamo sve zaljubljenike u 9. umetnost, ljubitelje stripova, kolekcionare, crtače i scenariste, mlade i stare, od 9 do 99 godina, neafirmisane i poznate, da nam se pridruže u nedelju! A u 2019. godini nas čekaju sjajne stvari…

Promocije novih strip izdanja i autora u Somboru, 4. festival stripa, sajmovi i berze, organizovane posete strip festivalima u okruženju (Novi Sad, Zrenjanin, Beograd, Osijek,…), poseta Sajmu knjiga u Beogradu, nova izdanja domaćih izdavača sa specijalnim popustima samo za članove kluba, razmena starih stripova, nastavak radionica u okviru Male škole stripa, novi broj našeg fanzina „StripSo 025“ i još mnogo, mnogo drugih zanimljivih stvari!

ПретходниPLIVANJE ZA ČASNI KRST
СледећиJokić zaspao u 4 ujutru, pa upisao tripl-dabl!

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.