ПОНОВО РАДИ КЛУБ!


Пријем нових чланова после кратке новогодишње паузе, Клуб љубитеља стрипова Сомбор, наставља са радом, а први састанак чланова клуба (нових и старих) у 2019. години одржаће се у недељу, 13. јануара са почетком у 10,00 сати.

Место одржавања је још увек исто, просторија Клуба која се налази у згради Дечјег одељења Градске библиотеке, а адреса је Сомбор, Трг Цара Лазара бр. 3. За оне који то не знају, улаз је из дворишта између зграде Позоришта и библиотеке.

Позивамо све заљубљенике у 9. уметност, љубитеље стрипова, колекционаре, цртаче и сценаристе, младе и старе, од 9 до 99 година, неафирмисане и познате, да нам се придруже у недељу! А у 2019. години нас чекају сјајне ствари…

Промоције нових стрип издања и аутора у Сомбору, 4. фестивал стрипа, сајмови и берзе, организоване посете стрип фестивалима у окружењу (Нови Сад, Зрењанин, Београд, Осијек,…), посета Сајму књига у Београду, нова издања домаћих издавача са специјалним попустима само за чланове клуба, размена старих стрипова, наставак радионица у оквиру Мале школе стрипа, нови број нашег фанзина “СтрипСо 025” и још много, много других занимљивих ствари!


ПретходниПЛИВАЊЕ ЗА ЧАСНИ КРСТ
СледећиЈокић заспао у 4 ујутру, па уписао трипл-дабл!

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.