PONOVO REKORDER: Uhvaćen PIJAN za volanom tokom policijskog časa!

Da zaista ima jako neodgovornih građana tokom vanrednog stanja, govori nam primer jedne osobe koja je ČETIRI puta uhvaćena u kršenju policijskog časa, od kojih je TRI PUTA bila za volanom pod dejstvom alkohola!

Direktor policije Vladimir Rebić je rekao za RTS da je jedan građanin u roku od 15 dana četiri puta prekršio propise, a pored novčane kazne osuđen je i na 60 dana zatvora i sada je u Padinskoj Skeli.

Prvi put je kažnjen u Surčinu 31. marta sa 50.000 dinara, ali je 4. aprila izazvao saobraćajnu nesreću a imao je 1,1 promil alkohola u krvi i zbog kršenja policijskog sata kažnjen je sa 100.000 dinara, rekao je Rebić.


Taj građanin za četiri dana ponovo je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola, pa je kažnjen sa 150.000 dinara, i za vreme dok je bio na trežnjenju u stanici, prema Rebićevim rečima polomio je inventar MUP-a.

On je zatim, dodao je Rebić, potpisao sporazum o priznanju krivice pa je osuđen na četiri meseca kućnog zatvora, ali je 13. aprila ponovo zatečen da krši policijski čas i to sa 1,4 promila alkohola u krvi pa je kažnjen sa 150.000 dinara i 60 dana zatvora.

„Tako da je za 390.000 dinara oštetio porodični budžet i zasigurno je izgubio vozačku dozvolu. To je jedno nerazumno ponašanje“, napominje Rebić.

ПретходниDa li ćete čestitati Uskrs ili Vaskrs? Evo kako bi trebalo!
СледећиPijan vozio neregistrovan auto u vreme zabrane kretanja

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.