Powerlifting klub Sever međunarodno takmičenje

Minulog vikenda u Rumunskom gradu Temišvaru na međunarodnom „Cupa Timisoara“ koje je održano 14.12.2019 gde su se žene takmičile u vučenju, a muškarci u benčpresu, u organizaciji Cazacu Sorina – višestrukog osvajača medalja na evropskim i svetskim IPF prvenstvima, nastupio je i somborski Powerlifting klub Sever sa 4 takmičara.

Powerlifting klub Sever, ostvario je zavidne rezultate, kako za klub, tako i kao predstavnici Srbije.

Kao seniorke nastupile su: Vanja Đumić u kategoriji +84kg, sa oborenim ličnim rekordom, zauzela je sjajno prvo mesto kao i Jelena Tanurdžić u kategoriji -72kg, koja je odnela srebro i zauzela drugo mesto.

U disciplini benčpres senior Nikola Vuković je u kategoriji -105kg ostvario impresivan rezultat i u izuzetno jakoj konkurenciji izborio prvo mesto i popeo se na pobedničko postolje.

Za njim se i Darko Glušac kao master1 u kategoriji -120kg, pomerivši svoje granice i oborivši lični rekord, okitio zlatnom medaljom.

Sa tri zlatne i jednom srebrnom medaljom naši takmičari su doprineli ukupnom plasmanu predstavnika Srbije u konkurenciji 7 zemalja i nakon Mađarske zauzeli visoko drugo mesto.

ПретходниKlizalište počelo sa radom!
СледећиNagrada Golub i predstavljanje zbirke pesama

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.