ПОЗИВ ЗА НОВИНАРЕ И СТУДЕНТЕ: ПРИКЉУЧИТЕ СЕ НАГРАДНОМ КОНКУРСУ ЗА ИЗВЕШТАВАЊЕ О ОТПАДУ ОД ХРАНЕ И РЕЦИКЛАЖИ СТАКЛА

Naled

Са циљем унапређења информисаности и едукације грађана, новинара и других заинтересованих јавности о одговорном управљању токовима отпада од хране и рециклажи стаклене амбалаже, НАЛЕД је у оквиру пројеката „Ка бољем управљању отпадом од хране у Републици Србији“ и „Управљање стакленом амбалажом на Западном Балкану“ званично отворио наградни новинарски конкурс за извештавање о отпаду од хране и рециклажи стакла.

Право учешћа имају сви новинари новинских агенција, дневних листова, недељника и месечника, националних и локалних телевизија, радио станица и интернет портала, као и студенти свих факултета, који се позивају да припреме текстове или ТВ/радио прилоге на тему управљања отпадом од хране и/или рециклаже стаклене амбалаже у Србији.

О најбољим радовима одлучиваће стручни жири, а наградни фонд за новинаре из Србије износи по 60.000 динара за новинаре и по 20.000 динара за студенте. У оквиру сваког од пројеката, биће награђен по један новинар националног медија, један новинар локалног медија, као и по један студент.

Конкурс је отворен од 21. децембра 2020. до 30. јуна 2021. године, а детаљније информације можете пронаћи на сајту НАЛЕД-а: https://naled.rs/


ПретходниПретходне недеље на подручју Полицијске управе у Сомбору осам саобраћајних незгода
СледећиPreminuo Predrag Živković Tozovac

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.