POZIVAMO GRAĐANE

zupanija-tise-sombor

POZIVAMO GRAĐANE DA UČESTVUJU U JAVNOJ RASPRAVI O NACRTU ODLUKE O BUDŽETU GRADA SOMBORA ZA 2021. GODINU

Odeljenje za finansije Gradske uprave Grada Sombora i član Gradskog veća za finansije i privredu organizuju javnu raspravu o nacrtu Odluke o budžetu Grada Sombora za 2021. godinu.

Javna rasprava o nacrtu Odluke o budžetu Grada Sombora za 2021. godinu traje do petka, 11. decembra 2020. godine. Građani svoje predloge, sugestije i komentare na nacrt Odluke o budžetu Grada Sombora za 2021. godinu mogu da dostave u pisanom obliku na adresu: Odeljenje za finansije Gradske uprave Grada Sombora, Trg cara Uroša broj 1, 25101 Sombor, ili u elektronskom obliku na mejl adrese sdojic@sombor.rs i rmarinov@sombor.rs, zaključno sa 10. decembrom 2020. godine.


Nakon završetka javne rasprave održaće se javna prezentacija nacrta Odluke o budžetu Grada Sombora za 2021. godinu, u petak, 11. decembra 2020. godine, u Velikoj skupštinskoj sali zgrade Županije (Trg cara Uroša broj 1), sa početkom u 10.00 časova.

Pozivaju se zainteresovani sugrađani da uzmu učešće na javnoj prezentaciji, uz obavezno poštovanje svih propisanih epidemioloških mera.

Nacrt Odluke o budžetu Grada Sombora za 2021. godinu možete da pogledate ovde.

ПретходниAKCIJA DOBROVOLJNOG DAVANJA KRVI 10. DECEMBRA
СледећиSombor preusmerava novac!

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.