POZIVAMO GRAĐANE

zupanija-tise-sombor

ПОЗИВАМО ГРАЂАНЕ ДА УЧЕСТВУЈУ У ЈАВНОЈ РАСПРАВИ О НАЦРТУ ОДЛУКЕ О БУЏЕТУ ГРАДА СОМБОРА ЗА 2021. ГОДИНУ

Одељење за финансије Градске управе Града Сомбора и члан Градског већа за финансије и привреду организују јавну расправу о нацрту Одлуке о буџету Града Сомбора за 2021. годину.

Јавна расправа о нацрту Одлуке о буџету Града Сомбора за 2021. годину траје до петка, 11. децембра 2020. године. Грађани своје предлоге, сугестије и коментаре на нацрт Одлуке о буџету Града Сомбора за 2021. годину могу да доставе у писаном облику на адресу: Одељење за финансије Градске управе Града Сомбора, Трг цара Уроша број 1, 25101 Сомбор, или у електронском облику на мејл адресе sdojic@sombor.rs и rmarinov@sombor.rs, закључно са 10. децембром 2020. године.

Након завршетка јавне расправе одржаће се јавна презентација нацрта Одлуке о буџету Града Сомбора за 2021. годину, у петак, 11. децембра 2020. године, у Великој скупштинској сали зграде Жупаније (Трг цара Уроша број 1), са почетком у 10.00 часова.

Позивају се заинтересовани суграђани да узму учешће на јавној презентацији, уз обавезно поштовање свих прописаних епидемиолошких мера.

Нацрт Одлуке о буџету Града Сомбора за 2021. годину можете да погледате овде.

ПретходниAKCIJA DOBROVOLJNOG DAVANJA KRVI 10. DECEMBRA
СледећиSombor preusmerava novac!

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.