Pozorišni repertoar za januar

Pozoriste_sombor

Domaće predstave, svečani koncert Muzičke škole, gostovanja…

Prva predstava na repertoaru Narodnog pozorišta Sombor u januaru biće „Kaštel u jezeru“ i to u četvrtak, 13. januara na Velikoj sceni u 20 sati. Autorska predstava Andraša Urbana, „Ibi the great“, biće odigrana dva puta, 15. i 22. januara.

Od utorka, 18. januara i naredna tri dana planirane su, dan za danom, predstave na Velikoj sceni: „Tenor na zajam“, „Ćelava pevačica“, potom „Svaka divna stvar“ i „Tramvaj zvani želja“.

Predstava „Kiseonik“ planirana je za 28. januar („Studio 99“). Sve navedene predstave počinju u 20 sati. U januaru će biti izvedene i predstave „Ovo nije državni posao“ i „Semper idem“ ali su njihova izvođenja unapred otkupljena.

Monodrama po motivima romana Emila Zole „Nana“ (režija: Tijana Vasić) biće izvedena u subotu, 29. januara na sceni „Studio 99“ u 20 sati. U pitanju je gostovanje nezavisne produkcije. Svečani koncert muzičke škole „Petar Konjović“ biće održan 31. januara u 19 sati na Velikoj sceni, objavljeno je na repertoaru.

Autorski projekat Igora Vuka Torbice, „Tarif“ (koprodukcija Srpskog Narodnog pozorišta, Novi Sad i Narodnog pozorišta Sombor) gostovaće 28. januara u Srpskom narodnom pozorištu a dan kasnije u Narodnom pozorištu u Beogradu.

Oba dana predstave počinju u 19 i 30 sati.

Izvor: tam @ SoInfo.org

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.