Pozorišni repertoar za januar

Pozoriste_sombor

Domaće predstave, svečani koncert Muzičke škole, gostovanja…

Prva predstava na repertoaru Narodnog pozorišta Sombor u januaru biće „Kaštel u jezeru“ i to u četvrtak, 13. januara na Velikoj sceni u 20 sati. Autorska predstava Andraša Urbana, „Ibi the great“, biće odigrana dva puta, 15. i 22. januara.

Od utorka, 18. januara i naredna tri dana planirane su, dan za danom, predstave na Velikoj sceni: „Tenor na zajam“, „Ćelava pevačica“, potom „Svaka divna stvar“ i „Tramvaj zvani želja“.

Predstava „Kiseonik“ planirana je za 28. januar („Studio 99“). Sve navedene predstave počinju u 20 sati. U januaru će biti izvedene i predstave „Ovo nije državni posao“ i „Semper idem“ ali su njihova izvođenja unapred otkupljena.

Monodrama po motivima romana Emila Zole „Nana“ (režija: Tijana Vasić) biće izvedena u subotu, 29. januara na sceni „Studio 99“ u 20 sati. U pitanju je gostovanje nezavisne produkcije. Svečani koncert muzičke škole „Petar Konjović“ biće održan 31. januara u 19 sati na Velikoj sceni, objavljeno je na repertoaru.

Autorski projekat Igora Vuka Torbice, „Tarif“ (koprodukcija Srpskog Narodnog pozorišta, Novi Sad i Narodnog pozorišta Sombor) gostovaće 28. januara u Srpskom narodnom pozorištu a dan kasnije u Narodnom pozorištu u Beogradu.

Oba dana predstave počinju u 19 i 30 sati.

Izvor: tam @ SoInfo.org

ПретходниSOMBORSKE ZIMSKE ČAROLIJE Nedelja 02.01.2022.
СледећиSOMBORCI 70 DANA PROTESTUJU PROTIV KOVID MERA

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.