Predavanje ruskog naučnika o imunitetu

Medicina 21. veka pred velikim je izazovom jer postojećim metodama ne može da reši problem degeneracije i ubrzanog starenja čoveka. Pad imuniteta za posledicu ima oko 3000 bolesti, a hronični stres i uticaj elektromagnetnih polja iz savremenog okruženja tome je uzrok.

To tvrdi dr Bogdan Vladimirovič Gorodijskij, član ruske i evropske akademije prirodnih nauka i imunolog svetskog renomea koji je u Velikoj većnici Gradske kuće u Subotici održao tribinu na temu „Imunitet i uzroci svih bolesti“.

„Kada uzmete mobilni telefon u ruku i približite ga glavi, on emituje štetno zračenje koji prodire u mozak na dubini od šest do osam centimetara i isključuje imuni i endokrini sistem čoveka“, kaže dr Gorodijskij, član ruske i evropske akademije prirodnih nauka.

„Stanice mobilne telefonije, na primer, trebale bi da budu udaljene kilometar i po od mesta stanovanja, a širom sveta to je dozvoljeno na svega 50 metara“, tvrdi dr Gorodijskij, ističući da ljudi uglavnom nisu ni svesni koliku štetu njihovom zdravlju nanosi i običan kompjuter.

„Kompjuter, za kojim smo svaki dan, emituje osam tipova zračenja koji uništavaju nervni sistem, štitnu žlezdu i stvaraju mnoge druge, velike problem u organizmu“, ističe dr Gorodijskij.

DoktorGorodijskij, član ruske i evropske akademije prirodnih nauka, imunolog svetskog renomea, nosilac najviših ruskih odlikovanja i međunarodnih nagrada u oblasti savremene medicine, nakon predavanja u Subotici o značaju imuniteta, 13. januara u 18 sati u ulici Vojvođanskih brigada broj 17 u Novom Sadu održaće predavanje na temu „Drevna saznanja o čoveku i savremena medicina“.

Izvor: RTV (Rada Stajić)

PrethodniRatari ne odustaju od setve ozimog žita
SledećiEFIKASNIJE I BRŽE OSTVARIVANJE PRAVA GRAĐANA

OSTAVITE KOMENTAR

Napišite komentar!
Molimo Vas upišite ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.