Predavanje ruskog naučnika o imunitetu

Медицина 21. века пред великим је изазовом јер постојећим методама не може да реши проблем дегенерације и убрзаног старења човека. Пад имунитета за последицу има око 3000 болести, а хронични стрес и утицај електромагнетних поља из савременог окружења томе је узрок.

То тврди др Богдан Владимирович Городијскиј, члан руске и европске академије природних наука и имунолог светског реномеа који је у Великој већници Градске куће у Суботици одржао трибину на тему „Имунитет и узроци свих болести“.

„Када узмете мобилни телефон у руку и приближите га глави, он емитује штетно зрачење који продире у мозак на дубини од шест до осам центиметара и искључује имуни и ендокрини систем човека“, каже др Городијскиј, члан руске и европске академије природних наука.

„Станице мобилне телефоније, на пример, требале би да буду удаљене километар и по од места становања, а широм света то је дозвољено на свега 50 метара“, тврди др Городијскиј, истичући да људи углавном нису ни свесни колику штету њиховом здрављу наноси и обичан компјутер.

„Компјутер, за којим смо сваки дан, емитује осам типова зрачења који уништавају нервни систем, штитну жлезду и стварају многе друге, велике проблем у организму“, истиче др Городијскиј.

ДокторГородијскиј, члан руске и европске академије природних наука, имунолог светског реномеа, носилац највиших руских одликовања и међународних награда у области савремене медицине, након предавања у Суботици о значају имунитета, 13. јануара у 18 сати у улици Војвођанских бригада број 17 у Новом Саду одржаће предавање на тему „Древна сазнања о човеку и савремена медицина“.

Извор: РТВ (Рада Стајић)

ПретходниRatari ne odustaju od setve ozimog žita
СледећиEFIKASNIJE I BRŽE OSTVARIVANJE PRAVA GRAĐANA

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.