PREDLOZI ZA DODELU POVELJE GRADA SOMBORA DO 18. JANUARA 2018. GODINE

Foto: Siniša Trifunović

Komisija za sprovođenje postupka za utvrđivanje predloga za dodelu povelje i nagrade raspisala je JAVNI POZIV za dodelu Povelje grada Sombora, kao posebnog priznanja za dostignuća u 2018. godini.

Povelja grada, kao posebno priznanje, može se dodeliti za rezultate u radu u oblastima: nauke, kulture, umetnosti, književnosti i svim vidovima umetničkog stvaralaštava, za postignuća u oblasti novinarstva i publicistike, planiranja i unapređenja i zaštite životne sredine, sporta, zdravstva, socijalnog i humanitarnog rada, privrednog razvoja i drugih oblasti od značaja za grad Sombor.

Predloge za dodelu Povelje grada Sombora mogu podneti fizička i pravna lica prijavom na javni poziv i sa detaljnim obrazloženjem.

Rok za dostavljanje predloga je 18. januar 2018. godine.

Predlozi se  dostavljaju u zatvorenoj koverti sa naznakom „Predlog za Povelju grada Sombora – ne otvarati“,  lično u Uslužnom centru Gradske uprave grada Sombora  i putem pošte na adresu: Odeljenje za društvene delatnosti, Komisija za sprovođenje postupka za utvrđivanje predloga za dodelu povelje i nagrade, Trg cara Uroša 1, Sombor.

PrethodniSTUDENTIMA STIPENDISTIMA SVEČANO URUČENI UGOVORI
SledećiPETICIJA „SAČUVAJMO PLATANE“

OSTAVITE KOMENTAR

Napišite komentar!
Molimo Vas upišite ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.