Predstavljanje knjige „Dreaming“

Gradska biblioteka Karlo Bijelicki organizuje predstavljanje knjige „Dreaming“ Danijele Milosavljević, u sredu, 20. marta 2019. godine,u 18 sati, u sali Gradske biblioteke (Dečje odeljenje, Trg cara Lazara broj 3).

O knjizi će govoriti: Mirjana Štefanicki Antonić i Snežana Aleksić Stanojlović,recenzentkinje zbirke i Danijela Milosavljević, autorka.

U okviru programa nastupiće i Saša Milosavljević, bas klarinetista Srpskog narodnog pozorište.

Domaćin večeri: Nataša Turkić, direktorica Gradske biblioteke Karlo Bijelicki.

Mirjana Štefanicki Antonić: „Knjiga kratkih priča neobičnog imena „Dreaming“ literaturni je prvenac Danijele Milosavljević (1965, Zrenjanin). Svoj naslov duguje prvoj priči u ovoj zbirci, duhu i filozofiji Aboridžina, izvornog naroda Australije, koji tvrde da se stvarni život zapravo nalazi u snovima. Da li je i spisateljičin stvarni život u snovima, odnosno u vremenu koje provodi u osmišljavanju i zapisivanju svojih priča?
Ko smo mi? Šta sanjamo? Da li su naši snovi životni? Treba li da budu? Zapisi koji šire poruku, prolazeći kroz Univerzum. Ljudi bi bili humaniji i bolji…

Danijela Milosavljević je staroslovenski vitez, ratnik, jaka osoba. Ovom knjigom prolazi kroz Veliku kraljevsku kapiju – Bogatirska vrata u Kijevu… kroz Kosmos, udvojivši svoje umeće stručnjaka za informacione tehnologije i spisateljice, koja je otelotvorenje obilja duhovne lepote…“

ПретходниPesticidima u Srbiji ubijeno više od 2.000 ptica, kažnjenih nema
СледећиNOVO BESPLATNO PREDAVANJE “KLUBA NA KUB”

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Напишите коментар!
Молимо Вас упишите име

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.