Predstavljanje knjige „Dreaming“

Gradska biblioteka Karlo Bijelicki organizuje predstavljanje knjige „Dreaming“ Danijele Milosavljević, u sredu, 20. marta 2019. godine,u 18 sati, u sali Gradske biblioteke (Dečje odeljenje, Trg cara Lazara broj 3).

O knjizi će govoriti: Mirjana Štefanicki Antonić i Snežana Aleksić Stanojlović,recenzentkinje zbirke i Danijela Milosavljević, autorka.

U okviru programa nastupiće i Saša Milosavljević, bas klarinetista Srpskog narodnog pozorište.

Domaćin večeri: Nataša Turkić, direktorica Gradske biblioteke Karlo Bijelicki.

Mirjana Štefanicki Antonić: „Knjiga kratkih priča neobičnog imena „Dreaming“ literaturni je prvenac Danijele Milosavljević (1965, Zrenjanin). Svoj naslov duguje prvoj priči u ovoj zbirci, duhu i filozofiji Aboridžina, izvornog naroda Australije, koji tvrde da se stvarni život zapravo nalazi u snovima. Da li je i spisateljičin stvarni život u snovima, odnosno u vremenu koje provodi u osmišljavanju i zapisivanju svojih priča?
Ko smo mi? Šta sanjamo? Da li su naši snovi životni? Treba li da budu? Zapisi koji šire poruku, prolazeći kroz Univerzum. Ljudi bi bili humaniji i bolji…

Danijela Milosavljević je staroslovenski vitez, ratnik, jaka osoba. Ovom knjigom prolazi kroz Veliku kraljevsku kapiju – Bogatirska vrata u Kijevu… kroz Kosmos, udvojivši svoje umeće stručnjaka za informacione tehnologije i spisateljice, koja je otelotvorenje obilja duhovne lepote…“

OSTAVITE KOMENTAR

Napišite komentar!
Molimo Vas upišite ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.